Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Järvenselkä

Tämä kuva oli aikaisemmin esillä vanhassa aukeassa, tosin vähän erilaisena versiona.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Henri Vuorinen

Annetut kommentit

Ihan heti ei osaa päättää ovatko salaman heijastukset selässä häiritseviä vai juuri se juttu. Sehän "paljastaa kuvaajan olemassaolon", mutta toisaalta kuvahan olisi aika paljon latteampi ilman tällaista valaisua. Malli ei jäykistele, se on hyvä.
Minä en oikein osaa päättää pidänkö tästä vai enkö :) Kyllä tässä on ajatusta, mutta jotenkin en pääse sisään...
...kuvan tunnelmaan. Jää siis vähän etäiseksi.
hieno
Klassinen aihe kuvalle ja pohjimmiltaan mielenkiintoinen toteutus. Mua harmittaa ainaki salaman valo - se on kylmää, kun taustalla näkyy paksun ilmamassan läpi suotautunut auringonlasku. Tulee fiilis just salamavalosta.

Vinkki: salaman värilämpötilaa voi muuttaa. Ei suoraan kamerasta, vaan ihan tavallisilla kikoilla.
mun mielestä se salamavalo on just se juttu
Kyllä mä ainaki tajusin tän niin että salamavalo on tarkoituksella voimakas. Järvenselkä - aallot piirtyy naisen selkään ja silleen. En tiiä onko "oikea" tulkinta, mutta näin mietin ja pidän miettimästäni ja tästä kuvasta.
Mieluimmin mitä vain kuin vähäteennäinen. Sitähän tämä on.
blaah. en tykkää tosta heijastuksesta, mutta raidat selässä on kivat! olisiko parempi jos olisi rajattu niin ettei heijastusta näy. kuvan paino on myös ehkä liiaksi oikealla, kun siellä on kaislat ja pää kenossa sinne päin ja kun toi tyyppi on enemmän siinä reunassa.

emmä tiiä. mitä jos ois ottanu kauempaa tän kuvan? tai vaikka pystysuunnassa. jotenkin tää on nyt niin ahdas, kun oi heijastuskin hipoo reunaa.
Minusta tässä on käytetty naista todella halventavasti. Selkäpuoli edellä, kaikki naisellisuus piiloon. Tyypillinen sovinistinen kontrolloiva näkemys naisen asemasta.
voi paul.... :)))
Paul taitaa nähdä asioita siellä, missä haluaa nähdä asioita. Ei se millään tavalla kiellettyä saati vakavaa ole. Jos hänellä on perustelua näkemyksilleen, kuuntelisin kovin mielelläni.
Tämä kuva on niin PIKKUPORVARILLINEN. Pikkuporvarillisuus ei ole tasa-arvosta tietoinen, se vain ihmettelee, että mitä nuo vouhkaa. Paul pääsee asian ytimeen, tilanteemme ytimeen.
Tilanteemme ytimeen... Siis näkemällä asioita siellä, missä asioita haluaa nähdä? Tulkitsemalla yksinkertaisen kuvan ajamaan omaa agendaansa?

Kertoisitteko, jompi kumpi, että millä tavalla naisen selän näyttäminen on halventavaa? Enkö minä esimerkiksi voisi nähdä tätä kuvaa miessukupuolta loukkaavana, sillä selän kääntäminen voidaan katsoa halveksunnaksi?
PS: Voisin lyödä vetoa, että syy naisen rintamasuuntaan on ihan vaan meidän häveliäisyys. Rintojen näyttäminen edestäpäin nähdään erittäin voimakkaana ärsykkeenä, enkä usko kuvaajan sitä hakeneen. Jotain herkkää meininkiä, sensuelleja silmäniskuja tässä on, muttei rohkeaa analyysia seksualisuudesta. Vaikka saatte te sitä sieltä etsiä, en minä sitä halua yritä tukahduttaa. :)
Janne, asia on jo kerrottu. Tuossa yllä. Kaikki on kirjoitettu. Nyt vain pitää yrittää ymmärtää mitä on kirjoitettu.
Mmm.. Mystiikkaa. Pidän mystiikasta. Joskus pidän selkeäsanaista keskustelua parhaana välineenä houkutella muita mukaan ajattelemaan. Jätetään johonki toiseen kertaan, sitte.
Tässä, varsin mukiinmenevässä kuvassa, jokin häiritsee.??? Ja sen täytyy olla valo, joka
luo hieman "omituisen tunnelman"...Paulin Öhöm provokaatiivinen kommentti. jep! jep!
Kaunis. Pidän.
En kyllä näe tässä mitään sovinistista... ja heijastukset selässä kuuluvat asiaan - eihän sillä ole väliä että ne "paljastavat" kuvaajan läsnäolon!
Uskomattoman upea kuva, joka hipoo täydellistä. (tai itseasiassa on sitä)
Mielettömät sävyt ja uskomattoman upea tuo naisen heijastus vedessä, kuin myös "salaman raidat hänen selässään ja pisteenä i:n päälle katseen ja kaislojen suunta ja saman suunnan kåden sormessa vesipisara.

Hienoimpia aukeassa näkemäni kuvia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty