Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Iltalukiossa

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
22 x 31cm vesiväri
-Perttu Kemppainen

Annetut kommentit

Kadehtittavaa vesivärien käyttöä, puhtaana pysyy, eikä mene tukkoon. Aluksi en hahmottanut että siinä on ikkuna josta näkee ulos, vaan luulin sitä joksikin hyllyksi. Hienoja yksityiskohtia. Valot ja sävyt on miust kyl kohdillaan.
5p, tää on minusta tosi kova juttu, aukean all time parhaimmistoa kaikilta osin. Sekä "tekniseltä", että "sisällölliseltä" kannalta. Ja tässähän ne yhtyvät, kuten pitääkin. Uskallan jopa arvata, että itse Gösta Sundqvist olisi kelpuuttanut tämän levynsä kanteen, jos sillä ei olisi ollut vakiokuvittajaa.
Jos täällä vois pitää jotain sellaista omaa suosikkilistaa, niin tää menisi helposti top kymppiin, jopa kolmen joukkoon.
Joo hyvä Antti. Nyt minäkin sain Göstan kannet mieleeni:).
Eläisipä Gösta vielä ja saisi uusia kappaleita. Mutta kuvaan takaisin.. Kuva on taidokkaasti tehty.
Sinällään taidokkaasti tehty, mutta minun silmään kovin lelumainen. Ehkä aiheen puolesta, ja ehkä tarkoituskin, ei vaan mun juttu.
kivan arkinen aihe. Hyvin toteutettu. Itse en osaa käyttää oikein vesiväriä. tuntuu, että se karkaa ;-o
huimaa! Pidän tarkkuuden luomasta fiiliksestä. Se korostaa mielestäni juuri tuota yksinäisyyttä (ja välillä se on juuri tuota tuolla).
Toisaalta minun silmään pistää tuo "valitun loisto" joka heijastuu jopa henkilön pulpetista, mikä antaa taas koko kuvalle aivan uuden merkityksen (jos sitä niin haluaa ajatella). Näin ajatellen minä pidän tästä vielä enemmän, sillä se kertoo muutakin kuin sen että henkilö istuu yksin luokassa.
Noh miten vaan, minä näen sen siinä valossa, ja jos se ei ole tarkoituksellista, en ymmärrä sitä.
Valtavan taitavaa.
Taiteilija olet, monipuolinen ja kaikkea. kauniisti toteutettu, taitava vesivärien hallinta! hienosti yksityiskohdat ja kaikkea olet ajatellut. Hauska, sai mut nauraan. : D
ja 5p
tosi hieno.
onko noi nimmarit tuolla alkuperäisissä? aivan turhaan häiritsemässä, ja tässäkin niin keskeisesti. (kun) tämä on sisällöllisestikin järkevää. jään katselemaan tuota ihmeellistä kartta-maailmaa.
Mieletöntä värien hallintaa. Kateellinen täällä--- huokaus.
Käyn itse. Tavoitit tunnelman. Paitsi että vielä halogeenisempaa on todellisuuden meininki
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.23 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty