Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Cloudlicker

Kuva muhinut päässä jonkin aikaa kunnes löysin sopivan pilviraidan.
-Tommi Taipalus

Annetut kommentit

Näppärä idea, surrealistinen fiilis.
hieno oivallus, toteutus, sommittelu, rajaus, värit, kaikki. hyvähyvähyvä! pidän.
Loisto. upeet sävyt ja laatu. upea.
sori, aika klisee.
^ Ei ainakaan miun mielestäni. :) Johtuen todennäköisesti rajauksesta, joka on mukava ja nimenomaan tuo sitä surrealistista fiilistä, kun ihminen tuntuu isommalta, kun ei kerta kokonaan "mahdu" kuvaan. ;)
Joo mainio oivallus.
"sori, aika klisee." Niin mikä tässä on se klisee? Jos oot nähny tälläsen aikasemmin niin syytä sitten vaikka suoraan plagioinnista:)
Tämä kuva toimii... Ajattelin jo kirjautua ulos Aukeasta, mutta sitten ajattelin vielä katsoa yhden kuvan, ja tämä nimi iski silmään, niin päätin sitten katsoa tämän kuvan, ja en joutunut pettymään kuvaan, vaan päinvastoin, tämä kuva nosti hymym huulille, annan kuvalle 5-pistettä...
Anteeksi jos puhuin vähän sekavasti; eli siis en joutunut pettymään kuvaan, kun se on niin hyvä ideaansa ja ajatustaan myöten, tässä kuvassa nimittäin on ajatusta...
Ymmärsin oleellisen, kiitos:)
Tässä on erikoinen, mielenkiintoinen näkemys. Täytyy käydä katsomassa muita kuviasi.
No jos mun nyt enempi pitää perustella tuota mun kommenttia, niin mun mielestä tää on samanlainen homma, ku "pakollisten peiliposejen" kanssa. Niist on tehty semmonen juttu, et jokasel pitää olla yks sen tyylinen teos. Vähän ku tää "vesitippoja raanasta" ;D . Eli saattais jopa olla ihan varmasti ihan kiva kuva, (vaikka ei kyllä esteettisesti muhun iske)jollei tää ois semmonen "a thingy"
Whaaat? Kuka tässä nyt on hakoteillä..? Koska tämä idea on tuoreena mun päästä eikä mistää fucking galtsusta. Mä voisin vannoa että tutkiskelen valokuvan maailmaa enemmän ku sinä enkä näe että tällä olis mitään tekemistä "vesitippa/peilipose" -kategorioiden kanssa, enkä myöskään ole nähnyt kovinkaan samanlaisia teoksia. Jätkähän selittää ihan täyttä tuubaa. Besides sä kyllä oot todistanu jo ajat sitten että olet jäävi puhumaan kliseistä mitään. Nimittäin jos kunnioitat pohjoismaalaista black metal album arttia ottamalla suttuisen kuvan Suomen luonnosta niin eiköhän se ole kaikkien kliseiden äiti (tippakuvien jälkeen).
Jos tässä jotain kliseetä on, niin se on bond-leffojen alkutunnarien siluettien syytä. :) Eihän tämä missään nimessä mikään uusi saati oivaltava idea ole, mutta harvoin valokuvissa sellaista näkee - vielä harvemmin aukeassa.

Valaistuksesta mallin kasvoilla sen sijaan löydän kliseisyyttä, mutta mitäpä tuosta, kun lookki on yhtenäinen loppukuvan kanssa.
Menee vähän yli hilseen nämä kliseejutut nyt.. mutta menkööt. Ehkä jotain esimerkkejä haluaisin nähdä.
No GoldenEye on ainaki yks leffa, jonka tunnarissa ammutaan suusta...
http://www.youtube.com/watch?v=S2s6iZhQvgo&feature=related
Oon melko varma, että oon nähny sitä muissakin. Vinkkejä?

Toisaalta, oon sataprosenttisen varma, ettei tuo tapa sävyttää ihoa ole ihan uusi. Esimerkkejä löytyy photo.netistäkin piljoonittain. :)
PS: Njaa, murkkuiästä lähtien oon tykänny Bond-leffoista jollain omalla kieroutuneella tasolla. Ehkä siks se oli eka assosiaatio ja ajatus, mikä kuvasta irtosi.
No tuon Bond-juttu on kyllä kaukaa haettua. Siinä on ase, tässä pilvi. Eli jostain syystä se sattui sinulla tulemaan mieleen. Ihosta sen verran että vaikka se ei olisi uusin keinoin tehty, niin se on alusta loppuun omassa päässä ja omassa photarissa kehittynyt. Ei tutoriaaleja, ei mallikuvia, ainoastaan kuva omassa päässä. Tässä nyt ihan selvästi kaivellaan liian syvältä ihan turhaan jotain kliseitä. Pikku silaus enää näsäviisautta niin voidaan sanoa että kauhee klisee kun on taivas täs kuvas!

Jos tämän kuvan idea on NIIN KULUNUT, ja se on käytetty NIIN MONTA KERTAA, että se on menettänyt tehonsa, niin saa sanoa kliseeksi. Mutta sitä mun on vaan vaikea uskoa kun en ole koskaan nähnyt kuvaa jossa olisi sama idea, saatika sitten viittäkymmentä, jolloin homma alkaisi olla jo kulunut. Jos moinen löytyy niin vakuutan että se on sattumaa, eikä vähennä tämän kuvan arvoa millään tavalla.
Ootpa sinä rasittava. Pidät meitä tyhminä.
En pidä sua Janne tyhmänä mutta ihmettelen miksi kaivelet noin kaukaa haettuja kliseitä. Herra Jokelaa pidän lähinnä asioista tietämättömänä.
Tuo on hyvä kuulla. Siltikään en voi perääntyä väitteissäni. Mun silmiin tässä kuvassa on paljon sellasta, joka tuntuu moneen kertaan nähdyltä, mutta siihen on piljoona syytä (kuvia ja leffoja, jotka oon elämäni aikana nähny). Joillekin tää on ihan varmasti ihan uutta ja inspiroivaa - ja niinhän sen pitää mennäkin.

PS: Erään naisen suusta tulee savua tuossa samaisessa introssa. ;~)
No se savukin on ihan eri asia ku pilvi:D Mut joo kyllä mä ymmärrän ainakin osittain.
Kritiikkiä olisi ihan hyvä oppia ottamaan vastaan.. ellei sitten ole pelkkä harrastelija
Tuulesta temmatut väitökset ja mielipiteet on eriasia kuin faktapohjainen kritiikki selkeillä perusteluilla, jota kyllä kykenen ottamaan vastaan:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.64 (90 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty