Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kallio

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Markku Mäkelä

Annetut kommentit

Kuvassa lienee keskipisteenä tuo heijastus järvenpinnasta ? ainut asia joka tekee kuvasta poikkeavan
Mua häiritsee että metsä katkeaa ylhäältä ja heijastus alhaalta. Muuten ois hyvä! Horisonttikin omaan silmään vino... Värit on ok. Nyt kuitenkin 2p noista syistä...
Joo, kyllä olisi pitänyt saada koko heijastus kuvaan, koska sehän tässä on koko pointti. Muuten olisi voinut olla vähintään kolmen pisteen kuva, nyt 2.
ylhäältä ja alhaalta sais näkyä kokonaan. mut ihan jees kuitenkin. 3pojoo, makee heijastus ja tyyni ilma ja ei ihan tylsä maisemakaan. tulee mieleen musiikkiohjelma goldwave..
Kiitoksia näistä kommenteista, lisää odotetaan.
Kuvassa ei ole haettu mitään erikoista"poikkeavuutta" vaan olen pyrkinyt tekemään näistä kuvista parin. Tämän kuvan laitoin näyttelyyn siksi, että seuraavasta kuvasta saisi paremmin "kiinni". Tämän kuvan pointtina on nuo ihmiset tuossa kallion juurella ja toisaalta ihmiset tuolla päällä. Seuraava kuva on otettu sitten tuosta puolivälistä.
Tämä on koostettu seitsämästä kuvasta ja alkuperäinen tiedosto on noin 50Mt kokoinen joten pakkausta on jonki verran tehty : ) Tosiaan otin kuvat vaakaan joten tuli noiden latvusten kanssa tiukkaa. Täytynee korjata asia seuraavalla reissulla.
Kiitoksia vielä kerran kaikille jotka ovat vaivautuneet kommentoimaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.7 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty