Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

mmm...mansikkaa


-Jari Siirilä

Annetut kommentit

Tämä on hyvin kuvattu eikä edes ole kovinkaan tylsä. Huvittava ainakin :).
Kaunis kurre ja mielestäni sommitelma ja leikkaus ovat kohdallaan.
tää vois olla jostain tosi realistisesti käsinkuvitetusta satukirjasta. tosi hauska, ja siinä on lisäksi vielä jotain selittämätöntä..
Yksi parhaista oravakuvista mitä olen Aukeassa nähnyt. Sopiva terävyysalue, hyvä sommittelu ja heleät, mutta ei liian karkit värit.
Kuule kaver, ilma selittelyjä 5p. Sen verta tämä mykistää meikäläisen :P
Korjaan. Kaveri.
Aivan upea kuva! Sommitelma toimii ja terävyysalue kohdallaan! Antaisin muuten täydet viisi pistettä, jos kuvaa olisi hiukan paranneltu photoshopilla. Esimerkiksi korjaisin oikealla näkyvät mansikanlehden sellaisiksi ettei niissä näkyisi "madonsyömiä". Toinen juttu joka ikävästi kiinnittää huomiota on tuo tuon oravan haarojen välissä oleva turha heinä, sen poistaisin jo ensimmäisenä. Mutta erittäin upea kuva! 4p
Kappas... Tuo haarojenväli on kyllä erikoinen. Ottaisin sen minäkin pois mutta 5p kuitenkin tuli kun niin hellyyttävä kuva.
Häh, miksi tuota kuvaa pitäisi retusoida? Tilanne on kaikkinensa todellinen ja jos sitä alettaisiin shoppailla niin miulta ainakin menisi fiilis. Mahtava kuva!
Tarkoitus olisi ollut sanoa että "rajaus" eikä "leikkaus", mutta lieneekö tuolla niin väliä. :D
Aivan todella mahtavan hyvin onnistunut ja poikkeava otos oravasta, oravakuvia on nähty paljon, mutta tämä on hyvin joukosta erottuva kuva, joka on siis hyvä asia ehdottomasti, 5-pistettä kuvalle, tämän kuvan ottaminen oli tosi kiva idea... tässä kuvassa toimii hyvin sommittelu ja kohteen takana oleva mansikkalehtien sato käy kuvan maailmaan kuin nyrkki silmään... :)
Minun mielestiäni kuvan aitoudesta ja kuvaajan taidoista häviää aina jotain, jos otosta joutuu muokkailemaan esim. photoshopilla paremmaksi! Oispa kiva sellanen kategoria täällä, mihin ei sais laittaa kuin vain aitoja kuvia! Erottelis jyvät akanoista.
Erottaisiko se nyt paremmat kuvaajat huonoista? Hyvällä tuurilla voi saada huonkin kuvaaja upean kuvan, siinä missä ammattilainen voi mokata. Tässä kuvassa itse poistaisin vain tuon turhan heinän oravan haarojenvälistä, mansikanlehdet nyt voivat olla. Pääasiahan on saada hyvä kuva, ja juuri tämä kyseinen kuva on erittäin hyvä sellainen! Sitä kun on nykyään vaikea löytää täydellistä paikkaa jossa kuvan saisi täydellisenä. Ei se Photoshop nyt kadota taitoja, jos kuvaa hiukan parantelee.
"Minun mielestiäni kuvan aitoudesta ja kuvaajan taidoista häviää aina jotain, jos otosta joutuu muokkailemaan esim. photoshopilla paremmaksi!"

Olen vahvasti eri mieltä. Hyvä kuva paranee edelleen, kun sen jälkikäsittelee oikein, mutta aika harva kuvaaja hallitsee kuvankäsittelyn riittävän hyvin (allekirjoittanut ei ainakaan) tai edes vaivautuu opettelemaan sitä kunnolla. Se vaatii taitoa ja harjoittelua, ja arvostan niitä, joiden kuvista näkee, että sekä kameran- että tietokoneenkäyttö on hallussa. Tutustupa vaikka Aleks Talven tuotantoon, ellet ole sitä aiemmin tehnyt, niin näet, mistä on kysymys. Ja toisaalta, huono kuva ei muutu photoshoppailulla hyväksi, vaikkakin vähemmän huonoksi se saattaa muuttua.

Sanoisin, että osuva jälkikäsittely tekisi hyvää tällekin kuvalle. Tilannehan on hauska ja kurren asento mainio, mutta valo on kovin kovaa ja sävytöntä. Oletan, että esim. Aleks osaisi tehdä tällaisesta paljonkin paremman näköisen, sopivasti sävytetyn kuvan.
Loistava!!
Ihan hauska tilanne, tarkkana ja läheltä. Muuten kuva on kuitenkin varsin tylsä ympäristön sekavuuden ja kuvakulman takia. Räps.
Erittäin upea kuva, aiheineen, sommitteluineen, rajauksineen, kuvanlaatuineen kaikkineen.

Täydet bojot.
Pitkästä aikaa loistava kurrekuva kolahti vastaan... =)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.59 (79 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty