Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sini

Sini puistossa. Pieni refla oikealla puolella, aurinko vasemmalla.
-Tuomo Lampinen

Annetut kommentit

Kuvana tylsä.
Voisit seuraavilla viikkorahoilla hankkia isomman reflan :)
Nyt ei valo riitä oikeen mihinkään.

Kaunis on tyttö, siitä ei mihinkään pääse. Mustavalkoisuus toimii mun mielestä tässä. Tää on mun silmään hyvä kuva, noin teknillisestikin ajateltuna. 4p.
Juha Pekalle: ei tullu mieleen että valitsin tietoisesti pienen reflan että valo tulee vaan silmän kohdille?
Teknisesti hieno mutta mainosmaisella tavalla tyhjä. Ei herätä ajatuksia, enkä tiedä pyrkiikö edes herättämään.
Arrrh! "Valo ei riitä"? Et voi, Juha Pekka, olla tosissas - ethän? Mitä oppikirjaa olet lukenut, kun siellä kerrotaan valokuvan valaistuksen sääntöjä ja lakeja noinkin ponnekkaasti?

Tuo valonheilähdys on tään kuvan pointti, jos multa kysytään. Se kun osuu noin silmiinpistäviin silmiin, niin visuaalisesti homma on hanskassa. Mutta just siks mua harmittaa tuo kuvan alareuna... Mitä enemmän sitä katsoo, sitä vähemmän sen merkitystä ymmärtää loppukuvan kannalta. Se on siis toisin sanoen turha. Rohkea keskeissommittelu kasvoihin ja kuvan kroppaaminen joko neliöksi tai lähelle - siitä mie pitäisin. :)
Mua tämä kyllä miellyttää, eikä oikeastaan ole tylsäkään. Tämä saattaisi olla jännempi, jos mustavalkoisuudessa olis vähän jotain väriä myös, esim. sinisyys voisi olla hyvä. Kivalta tosiaan näyttää näinkin.
Kyllähän tämä herättää sellaisen ajatuksen, että naista esineellistetään taas kunnolla. Naisen pitää olla kaunis, hieman suu raollaan ja ilman aivoja tai luonnetta. Valmiina miehen käytettäväksi.
Paul alkaa olla lähellä asian ydintä. Ja Aukean ydintä. Kun lukee kuvien arvioita, saa kyllä selvän käsityksen mikä maailma meidän korviemme välissä asustaa. Usein tulee ikävä Puusan Joren raivoa kaiken tämän latteuden edessä!
Minä tykkään tästä juuri tämmösenä, kaunis nainen -esineellistettynä tai ei, aivan sama.. Kaunis kuva ja mv sopii.
Pidän tytön kauniista silmistä, viattomasta katseesta ja luonnollisesta kauneudesta. Voimakas auringon valo ja oikealla varjoon jääneet kasvot jotka tosiaankin olet saanut taidokkaasti kuvattua heijastamalla pienen osan valoa silmän kohdalle. Upea kuva.
Juu, ja jonain päivänä Paul ja Asmo huomaavat, että luonnon otukset vaan nyt haluavat toimia noin. Tarpeetonta maalailla ihmisestä jotain ylivertaista luomusta... Kuvaaja ei ole tässä alistanut mallia - syön hattuni, jos on.
Janne. Luonnon otuksen toiminta ei tähtää AINA latteaan keskinkertaisuuteen. Luonnon otuksissa on niitäkin, jotka pyrkivät enempään. Sellainen on "luonto". Jotakin outoa on kai minun "luonnossani", kun pidän enempään pyrkimystä ihmisen ylväänä ja hienona ominaisuutena.
Taidan kuvata seuraavaksi miehen, komeana suu raollaan ja ilman aivoja tai luonnetta. Valmiina naisten käytettäväksi.
Menipä mielenkiintoseks keskustelu. :) Kiitos Asmolle mietteistä. Vieläkin jäi tosin mietityttään, millä tavoin Paul kosketteli "Aukean ydintä"... Jäänee arvoitukseksi.

Mitä tulee tuohon keskinkertaisuuden ylivoimaan.. Hmm. Vavahduttavia ja koskettavia kuvia en itse enää aukeasta etsi, koska kyllähän kalamieskin kyllästyy pelkän koukun kanssa pilkkimiseen.
'kyllähän kalamieskin kyllästyy pelkän koukun kanssa pilkkimiseen'

Mut kato eihän se saalis, vaan se hieno elämys ja kavereitten kans yhdessäolo. ;D
Täältä on suurin osa tutuista lähteny jo pois. :D Eiku :(
En minäkään mitenkään usko että tässä on kuvaaja jotenkin esineellistänyt naista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty