Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Antelope Canyon

Page, Arizona 12.6.2008
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Jukka Heikkinen

Annetut kommentit

Mahtava kuva ja ilmeisesti varsin fotauskelpoinen sijainti. Tunnistin paikan Peter Likin (nautin suuresti hänen maisemakuvauksestaan) töistä ja hänellä on käytännössä sama kuva esillä, mutta hieman vahvemmilla väreilllä (ja kalliimmilla leluilla)

http://www.peterlik.com/vertjava/destination/Antelope%20Canyon.jpg

Myös pari muuta ilmeisesti samassa onkalossa kuvattua löytyy täältä.
http://www.peterlik.com/panojava/destination/Angels%20Heart.jpg
http://www.peterlik.com/35mmjava/destination/images/Turn%20Scarlet.jpg
http://www.peterlik.com/35mmjava/destination/images/Ghost.jpg

En siis halua saattaa tätä loistokuvaa huonoon valoon, päinvastoin. Tämä kilpailee täysin ammmattikuvaajan tuotosten kanssa. 4p.
Miljoona kertaa kuvissa nähty paikka, mutta iskee silti. ;)
Ei tainnut jalustaa olla kun ISO800? Kohina vähän häiritsee kuvassa omaa silmää, mutta on tämä 4p arvoinen mielestäni. Ja vaikka on nähty joo 100 kertaan ni ei haittaa ;)
Paikalle järjestetään erikseen valokuvaajille retkiä, joilla on aikaa ja mahdollisuuksia kuvata enemmän. Itse osallistuin tavisten retkelle ja minulla oli vai Nikkor 18-200 VR objektiivi ja olin matkassa ilman jalustaa joten ISO 800 oli oikeastaa välttämätön. Minuakin kohina hieman häiritsee mutta itse pidin kuvasta joten laitioin sen muidenkin ihailtavaksi (arvosteltavaksi). Itse pidän myös Peter Likin kuvista mutta itse en halua lisätä niin paljon saturaatiota kuviin kuin hän.
UU MAMA! Siis kuola valuu! On siis NIIN messevät sävyt, valot ja varjot että ei mitään järkeä. Paikka on tietysti hieno, mutta kyllä kuvaaja on tiennyt mitä tekee! Varmasti kohde on hienopi tässä kuin luonnossa :D 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.68 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty