Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

partygirl

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Riikka Sormunen

Annetut kommentit

Todella upeita ja tunnelmallisia kuvia.
Hei vau. Kerrankin töitä missä on jotain yllättävää. Loistavaa. Hyvät hermot pitää olla että jaksaa tehdä noin pikkutarkasti :)
Nyt täytyy loisteliaisuudestasi huolimatta sanoa että en pidä ton muijan jaloista YHTÄÄN.
:D ei hätää, et ole yksin mielipiteesi kanssa. mut mä itte tykkään niistä kyllä erityisesti.
Mustakin noi jalat on ihanat, just sellaset Tove Jansson-jalat! Ja tää on muutenkin ihana, mutta niin on nää kaikki, en vain viitsi kirjoittaa jokaisen alle, että "ihana". Vaikka on nää tietenkin paljon muutakin kuin ihania, jotenkin se on liikaa käytettynä sellainen latistava sana, eikä kerro oikeastaan paljon mitään (paitsi ehkä jotain kirjoittajasta). Nää työthän on oikeasti täynnä kaikenlaista symboliikkaa, vaikka tuolla takasivulla joku taisi sanoa, että nää on kuin nättejä mutta tyhjiä keksipaketteja. Olen eri mieltä. Nämä ovat kuin kohtauksia sadunomaisista unista, tämä varsinkin ja luulen, että työsi aukeavat ihmisille hyvin eri tavalla.
Näkisinpä tallaisia unia.
Voi miten haluaisin tietää tarinat ja merkitykset näiden kuvien takana!!! Kuvasi ovat aivan mielettömän mahtavia !! Halkean uteliaisuudesta ja pohdin, pohdin...
Rakastuin ensi silmäyksellä värimaailmaan, sitten huomio kiinnittyi kuvan kerronnallisuuteen joka vaatii katsojaa perehtymään näkemäänsä enemmänkin kuin yhden vilkaisun verran. Tässä on tyyliä.
Rakastan kuviasi Riikka. Olen seuraillut töitäsi jo edellisen aukean aikaan, mutta en ole rohjennut rekisteröityä aiemmin, jotta pääsisin kommentoimaan.
Rakastan tyyliäsi. Persoonallinen. Kaikissa näissä omanlaisensa tunnelma, paikoin jopa ahdistava.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.13 (45 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty