Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

I'm gonna eat your house

Löytyy Suomestakin pelottavia pilvimuodostelmia. Kyseessä lienee ukkospilveen liittyvä kielekepilvi. Paremmin tietävät oikaiskaa...
-Jarno Kylmänen

Annetut kommentit

Huikee :D Siinä torppa kutistuu maailmanlopun edellä.....
Huima tilanne. Olisin hieman ehk sävyttänyt kuvaa, kirkastanut värejä. Aika harmaa on nyt. Vaikka toisaalta, ei siinä ukkosessa järin paljoa yleensä niitä värejä luonnossakaan ole. :) Luulen, että pienellä muokkauksella kuvasta olisi saanut vielä uhkaavamman. Ja hieman tuota vasemmalta reunalta rajaisin. Reunimmaisen talon ja tolpan verran. Nyt silmät eksyy tuonne tolppaan tahtomattaan.
Ihan hyvä vain, ettet muokannut. Olisi mennyt ns. uskottavuus tältä kuvalta. Ei kaiken tarvitse olla karkkiväriä ja contrastinapit kaakossa menoa. Luomu kunniaan! Uhkaavan näköinen pilvimuodostelma tosiaan ja ahdistavan oloinen jännite kuvassa. Hyvähyvä!
Uhkaavan näköinen pilvi. Näyttää lähes uskomattomalta.

Rajaus on mielestäni hyvä ja värit myös. Hienon uhkaava kuva. Ihmetyttää vaan, miksi tämä on niin rakeinen, vai onko työkoneen monitorissa jotain vikaa (muissa kuvissa ei tällaista rakeisuutta ole näkynyt, vaikka enhän mä montaa ole katsonut, kun öh, paiskin niin kovasti töitä). 3 p.

(Ja sitten mua ärsyttää ihan mielettömästi sanan 'gonna' käyttö, mutta se nyt ei liity asiaan mitenkään.)
"Ja sitten mua ärsyttää ihan mielettömästi sanan 'gonna' käyttö, mutta se nyt ei liity asiaan mitenkään."

Mua ärsyttää yleensäkin vieraan kielen (etenkin englannin) käyttö otsikoissa suomalaisella sivustolla. Ikään kuin se olisi jotenkin hienompaa. "Aion syödä talosi" kuulostaa kieltämättä aika kornilta mutta ei se ole suomen kielen vika :)

Itse kuvasta, se tuntuu jotenkin kaatuvan vasemmalle, mutta taivas on kyllä komea ja matalalla oleva horisontti korostaa sitä hyvin. Kuva saattaisi toimia mv:näkin.
Mv voisi kans toimia joo? Tää on muuten hyvä. 3p.
Hieno tilannekuva.
Kuvankäsittely aikas lailla karseeta. o.O Taivaan ja metsänreunan raja on varsin epätodellinen. Kohina pilvessä on melko silmillehyppäävää, sillä siinä on selvä kuvio, eikä sitä muualla kuvassa edes havaitse. Sommittelu on melko intuitiivinen (sellanen, joka tulee selkäytimestä vaikka keskellä yötä), muttei toisaalta kerää huomiota tai lisää kuvan tunnelmaa. Kaiken kaikkiaan oli kuitenki onni, että tuosta muodostelmasta saatiin kuva muistoks. :)
Hyvää kuvallista pikaruokaa. Näyttävä tilanne, kuvaajalla aivot auki, oivallus, räps. Sama päinvastoin kuvan katsojalla. Taiteellinen nälkä tyydyttyy ehkä muualla, mutta pieni kiva jälki jää mieleen vähäksi aikaa!
Kokeile seuraavan kerran jalustaa ja ISO 100.
Jalusta toki oli mukana, mutta jos olisin tässä kohtaa sen kanssa alkanut kikkailla, olisi pilvi karannut kauas kuvaruudusta vasemmalle. Nopeat syövät, hitaat eivät ;)
Minusta enkku otsikko juuri toimii tässä kuvassa (paremmin mitä suomeksi)
Tilannekuva eikä kameraa ole aikaa räplätä hyvä otos 4 pojoo!
Jos jotain moittii niin oikealla olevan pylvään vois rajata pois.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.16 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty