Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Unohdettu

Näkymä Tohmajärven perämetsistä.

Jos jotain tarkoituksellinen vinous häiritsee niin katso myös suoristettu 'tylsempi' versio: http://img88.imageshack.us/my.php?image=iskmdscf96142ti6.jpg
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Toni Holopainen

Annetut kommentit

hieno näkymä
Vinous lisää luonnetta tähän, ihan oikea ratkaisu. Todella hieno kuva.
Uiui. Hieno. Mukavasti auringonvalo heijastuu ikkunasta. Tuo mökille vähän luonnetta lisää.
Minusta kans "vinous" sopii vallan hyvin tähän kuvaan yhdessä tuon kaartuvan tien kanssa. Hieman epätodellisen oloinen, mutta oikein kaunis kuva.
En pidä vinoudesta. Suoristamisen jälkeen taivaasta vielä kolmasosa pois, niin kuva pääsee oikeuksiinsa.
Kävin tsekkaamaassa suoristetun version - se oli juuri se tylsempi versio. Vinossa sen olla pitää ;)
Hieno (vaikka meikäläiseen enempi se suoristettu versio iskeekin). Onks sisäkuvia..? ;)
Hämmentävä footto... Tää kaltevuus johtaa vähän ajan katselun jälkeen ajatteleen, että koko maailma ois kaatumassa. Ihan kiva illuusio, mutta kaipais jotain vahvistusta.

Teknisesti ottaen kuva on toisaalta kiva, toisaalta hieman kömmähtänyt. Vika nro yksi: iso pölyplöntti vasemmassa yläreunassa (kun sen kerran huomaa, se alkaa syödä fiilistä). Vika nro kaksi: kohina taivaalla ei ole tasaista, vaan painottuu oikeaan reunaan. Eipä digikennon toimintatavoille mahda mitään - kohina kasvaa aina tummaan päin mentäessä. Pitäis vaan yrittää joko minimoida se ja/tai lisätä sitä jälkikäteen valoisiin paikkoihin (photarissa saat valoisat alueet valituksi painamalla Ctrl+Alt+'1').
Aavemainen? 3p.
Pidemmän päälle tätä vinoutta ei jaksa katsella. Toisaalta, jos heti tän jälkeen katsoo suoristettua versiota, niin se näyttää tylsältä. Pidemmän päälle se on kuitenkin miellyttävämpi.

Todella kaunis, 4p.
Vertailu kahden kuvan välillä oli kuitenkin vaikeaa, koska isompana tää aukean versio iskee rajummin. Toinen on jotenkin pieni tämän rinnalla.
Minusta tuo taivas kuuluu olla juuri tuon kokoinen. Suoristetusta kuvasta jos poistaa osan taivasta alkaa katse hakeutumaan kuvan oikeaan alakulmaan, joka on melko tumma. Taivas tasapainottaa tuota kulmaa. Vinous tuo edelleen mielestäni tähän tunnetta. Kuva on kaunis, mutta jostain syystä tuosta talosta tulee mielee Psyko suihkukohtauksineen. :) Hyvässä mielessä siis.
Itse asissa, suoristettu kuva ei ole tylsempi.
Horisontin vähäinen vinous saa AINA aikaan mielikuvan epäonnistumisesta/jälkikäsittelyn epätarkkuudesta, tämä on tietysti oma mielipiteeni ja makuasioita. Itse kuva on kuitenkin melko maistuva, tykkään kuvan fiiliksestä. 3p.
Vähän matkan päässä talolta on maija tienvarressa? ;) Ainakin itselle tuli heti mieleen tuo taannoinen kuva hyvin samankaltaisista olosuhteista.
Tonne en kyllä uskaltaisi yksin mennä... Tää on hyvä ja saa jotenkin odottamaan lisää; toivoisin, että tätä seuraisi sarja jossa lähestyttäisiin taloa, vaikka yhdellä kuvalla ja sen jälkeen ilmestyisi kuukauden päästä sarja talon sisältä, niin että olisit lavastanut sinne kaikkea todella kummaa ja absurdia. Olis muuten kevyesti varmaan aukean paras juttu ja mä ainakin olisin heti koukussa! Kehotan harkitsemaan tälle jatkoa. :)
Mahtava tunnelma. Pidän jälkikäsittelystä, vaikka vähän karkkivärit onkin. Kohina on senverran vähäistä, että ei ainakaan minua häiritse. Saisihan se kuitenkin olla suorassa, eli suoristettu versio on mielestäni selkeästi parempi.
Tässä on kuva josta pidän. Tuntuu aivan kuin voisin sukeltaa kuvaan sisään pellolle. 5p
Aivan mahtava kuva ja tunnelma!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty