Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Älä käy mulle!


-Tuomo Tenhunen

Annetut kommentit

Mahetsu!
Hieno ja raikas kuva!
Wau... 4p.
Joku pelle jo ykkösenkin antanu.
Kolahti "tällaista en ole aikaisemmin nähnyt"-meiningillä. Viitonen, ole hyvä.
Jännännäköinen lintu räpistelee värikkäässä ympäristössä, hyvää tuuria mahdollisesti. Ei tämä nyt ihan vitosta kai sentään tarvitse, kolmosen annoin itse.
Miks ei joku "pelle" vois ykköstä antaa jos kuva ei kolahda yhtään?? Muhun kolahti 4p. verran.
4 pistettä, hieno kuva ja vähän tuuria
On todella raikkaat sävyt kuvassa. Kuvan otsikointi on ainoa miinus minun mielestäni, koska lintu ei näytä uhittelevalta vaan pikemminkin "julistavalta". Tuntuu kuin lintu julistaisi kalasaalistaan toisille näkymättömissä oleville linnuille. "Toverit. Tässä on meren teille tarjoamat antimet." 4p
Sävyistä pidän todella paljon, mutta muutenkin todella onnistunut. 4p.
Vähän epätasapainoinen rajaus, eli vasuriin kun vielä sais lisää tilaa, mutta muuten kyllä ehdottomasti yks parhaita luontokuvia joita olen Aukeassa nähnyt. Loistava tilanne päällä, hyvät värit, sopiva syväterävyysalue ja "kukkulat" luovat kivasti kuvaan syvyyttä. Jep!
Tää on sellasta kevyttä poppia tyyliin Radio Nova tai Aalto. Molemmat aiheuttaa paiseita, mutta onneksi niitä ei tarvi kuunnella töiden ulkopuolella. Tämä kuva jaksaa innostaa juuri tuon hauskan, vaikkakin jo kliseeksi muodostuneen kohteen vuoksi. Valitettavasti kuvan nimi ei sovi fiilikseen, ei sitte millään.
Huikea valo ja hyvät värit. Tunnelmaa löytyy, vaikka sommittelu jättääkin toivomisen varaa. Nimi antaa kuvalle lisätunnelmaa, vaikka ennemminkin tilanne vaikuttaa tavalliselta ruoanhakureissulta. Silti, omaperäinen lintukuva ja jo siitä hyvät pisteet.
Kunhan pääsee semmosille mestoille, missä lunneja on, niin tämmösiä kuvia saa kyllä nappailtua ilman tuuria. Noilla linnuilla nimittäin on aina nokka täynnä pikkukalaa, ja ovat leppoisia poseeraajia. En yritä vähentää tän kuvan arvoa, mutta ymmärrän että kaikkiin ei kolahda, varsinkaan jos on ite päässy seuraamaan noiden otuksien touhua. Ihan hauska kuva, mutta en pisteytä, koska ei ole tuoreita silmiä.
Hämmentävintä kuvassa on, että Varangilla todella paistaa aurinko. Sitä ei monesti satu! :-) Lunnit ovat mukavan helppo kuvauskohde Hornöyan saarella, josta tämä luultavasti on. Vähän kova tuo valo on, joten pisteiksi 3.
... eikä niillä kuulemani mukaan suinkaan aina ole nokka täynnä kalaa, joten tuollaisen kuvan saaminen ei ole hyvilläkään paikoilla laisinkaan selvä tapaus. Mukava tilanne ja kaunis ympäristö, mutta muistuupa mieleen yksi paljonkin humoristisemman näköinen lunnikuva toisaalta ja jokunen muukin selvästi isomman vaikutuksen tehnyt lunniotos, mutta kyllä tämä paremmasta päästä lintukuvia toki on.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.71 (90 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty