Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tytöt puutarhassa


-Ari Niemelä

Annetut kommentit

Jotenkin satumainen kuva.. Ilta-auringossa kuvan tunnelmasta olisi varmaan tullut parempi. Nyt valotus on aika lattea, mutta 3p.
Tämä on niitä kuvia joista voi vain sanoa, että jotain viehättävää tässä on, vaikka ei oikein tiedä mitä... Tämä siis positiivisena kommenttina :)
Sävyjä ainakin löytyy. Taivaalla on eloa. Värit ovat miellyttävät, ehkä jollain lailla hieman epätavallisenkin kirkkaat. Kuinka tätä on muokattu vai onko otettu jonkin filtterin läpi ?
Harmillisen suttuinen kuva, liekö jiipekin syytä se. Lisäksi ainakin minun silmiin kuva paranee huomattavasti kun rajaa alalaidan polun ja vasemmanpuoleisen puun (ainakin rungon) pois.
Onks tää hdr? Näyttää ihan sellaiselta...
mielestäni tuo vasemmanpuoleinen puu täytyy runkoineen ehdottomasti olla mukana kuvassa! Tulee samanlainen kehys kummallekin puolelle kuvaa. Satumainen kuva. Harmi tosiaan että on hiukka sumea, mut 4p. tunnelmasta ja tytöistä!
Kutittavasti tasapainoilee tavanomaisen ja rohkean rajamailla. Hyvä, kun katsojan mielikuvitukselle on jätetty tilaa. (Muuten: katsokaas tänään Teemalta ranskalainen `Viattomuus´! Kuvallisesti vahvanherkänkiehtova filmi, etäistä sukua tälle kuvalle.)
Argh... Käsittämätöntä. Olen suorastaan loukkaantunut.
Wanha tuttavuus ( kuva ja kuvaaja).
Ei oikein ole Niepin optiikan resursit riittäneet.
Muuten ajatuksena hyvä , mut kuvana ei ihan pääse ajatuksen tasolle.
Mainio. Aihe kattaa tuhannesosan kuva-alasta ja silti toimii. Valotus lattea? Kupissas on. Polkua ei kestä poistaa eikä runkoja sen enempää kuin lattekupista reunoja.

-p
Juha Pekka, tarkoitatko, että linssi riittäisi sotkemaan kuvan värit, sävyt ja sommitelman webbikokoisesta kuvasta? Vai tarkotitko terävyyttä? :)
Kuvan molemmissa yläkulmissa näkyvä väriaberraatio eli kromaattinen aberraatio häiritsee, sekä lievä kuvan pehmeys.
Tuo aberraatio tulee esille usein juuri kuten kuvassa, puunrungossa punaisena reunuksena tai oksistossa sinisenä/keltaisena kuten tässä kuvassa.
Kummasatakin pääsee eroon kuvankäsittelyllä/korjailulla tai laadukkaammalla ja huomattavasti kalliimmalla objektiivilla.
Sitä tarkoitan Janne & muut jotka ihmettelevät idioottimaista kommenttiani kuvasta :)


Todella hieno kuva väreiltään, valoitukseltaan ja reunojen siistiltä muutokselt kuvien sisäl. Hyvin maalauksenomainen kuva. En pysty päättämään onko tytöt ihan merkityksetön elementti tässä kuvassa vai ei. Ja jos miettii, että sitten oltaisiin jouduttu vaihtamaan kuvateksi - onneksi tässä kuvassa tuolla kuvatekstilläkään ei ole juurikaan mitään merkitystä. 4,5 p
Juu, on siellä viher-magenta -virhettä, nyt kun oikein katson. :) Äläs nyt, en mää sun kommenttia idioottimaiseks halunnu sanoo (päinvastoin, se on oikeinki kohtelias, ja toivon, että malttaisin itekki olla sitä useammin). Teki mieli vähän naljailla (taas) tuosta värimaailmasta, joka mun mielestä on jollain tapaa räikeän epäsovinnainen, mutta toisaalta ainakin yritteliäs - vaikka se yritys mun mielestä meneekin metsään.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (50 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty