Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tuhma koira

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Lari Holappa

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

hieno hieno kuvayhdistelmä, tosin kun näin nimen, meni osittain maku, mutta ajattelen mieluummin, että asianomainen ei ole vain jaksanut kiinnittää nimeämiseen kunnolla huomiota, ja päästän homman siis kuin koiran (palavasta) veräjästä. ehkä olen väärässä, ehkä en. kunhan EN vaan saa kenenkään kirjallista analyysia kuvasta (armahtakaa!). annan korkeat pisteet nimestä huolimatta (sillä nimi ei ole onneksi itse kuvassa). kiitos.
Nyt en kyllä tajua mikä näitä kuvia yhdistää eli sitoo ne pariksi. Voisiko kuvaaja kertoa ideansa kuvien yhdistämisessä?
no kato kuvaa ja mieti vähä. toivottavasti kuvaaja ei oo niin hönö että kertoo.

mahtava muuten tämä. :)
Huh. Ainakin tämä herättää ajatuksia...
Paras! :D
Tää on hyvä. En vaan pysty ymmärtämään ettei joku nimetön (tottakai) tajunnut kuvan ideaa. :)
Sarjan paras ja vissiinkin ainoa jossa kuvaparia on käytetty luovasti, eikä naiivisti.
Mun on pakko todeta kyllä kanssa etten ymmärrä kuvan ideaa. Jos se ei sitten oo että tota rakkia roikotetaan grillattavaks?
sitä rankaistaan ja tuli symboloi raivoa. koirahan roikkuu tuossa ilman päätä joten minä ainakin kuvittelen omistajan roikuttavan sitä korvista.

tosiaan kuten yllä olevat on sanonut niin todella toimiva kuvapari.
Tykkään ihan simona.

Nouda!
Minä näen tämän koirankoulutus näkövinkkelistä. (Koiran tulee totella isäntää tai jotain sinne päin.)
Muistuu mieleeni myös Aku Ankan "jäyhä jököttäjä" sarjis.

Jos yläkerrasta saadaan hot ja alakerrasta saadaan dog, joka tietty hyppii hullun lailla nakin perään saadaan tuhma koira, mutta onhan se turhan simppeliä, joten Hakari voisi valistaa.
No sitä minäkin että jos tuli olis alhaalla, ja nimi se hot dog, niin toimis kybällä, mutta nyt menee kyllä niin kaukaa hakemiseks, siis mun mielestä... Etenkin kun en osaa tulta yhdistää mihinkään raivoon, sehän on rauhoittavaa, tai sitten mä oon istunu liikaa nuotioilla... ;)

Tulee fiilis että nää on just näitä, nykytaidehommia, että ne jotka haluaa ymmärtää niin sitten kanssa ymmärtää. Ja minä tyhmänä pikkukaupungin maalaisjunttina en. :D
homma toimii, oijoi!
Vangitseva. En tiedä miten tämmöinen tulee mieleen, mutta toimii.
Kuvalla tuskin on yhtä ainoata absoluuttisen oikeata tulkinaa, joten "oikeata vastausta" ei kannata odottaa. Kuitenkin mielikuvituksen puutetta jos ei tästä MITÄÄN ideaa päähän synny.

Päätön koira roikkumassa velttona, pään kohdalla nuotio tulineen - kyllä siitä keksii vaikka mitä, varsinkin tämän nimen ohjaamana.
Kiitoksia tähänastisista kommenteista, mielenkiinnolla olen tätä keskustelua seuraillut.(ja seurailen edelleen, toivottavasti se ei tyssää tähän)

Minun mielestä kuvaparien rikkaus on juuri se, että ne voi tulkita monella tavalla. Siksi tuon nimen laittaminen kuvalle arvelutti minua, mutta sen verran vähän on minulla kokemusta kuvien yhdistämisestä, että täytyi laittaa jokin nimi aivan kuin herätteeksi.
Tässä vaiheessa en vielä kertoile enempää, jatkan sitten kun kuvaajien nimet tulevat julkisiksi
t:kuvaaja
Tässä onm tulkinnan varaa ja kaipasinkin, jo jotain muuta kuin selkeää muottia ja pureskeltua ideaa. Tätä voisi jo katsella monta sarjaa. Alemman kuvan rajaus on mahtava.
Mun tuli mieleen koira suoraan helvetistä:))
Tässä on jotain ihan mielettömän huvittavaa, vaikka en edes oiken ymmärrä koko kuvaa.
Varmaan tästä saa monta tulkintaa ja se on aina hyvä että kuva antaa ajateltavaa.
Tuskin on myöskään sattumaa miten on sijoiteltu jalkoihin (ja koiraan) nähden tuo liekehtivä... parru. ;D
Ehkä tässä on kuvattu sitä, että miehen sukupuolielimet on tulessa kun koira on napannut tiukan otteen?
Kuva vaan paranee noiden analyysien kautta. Onneksi aukeassa on noita KG:n tapaisia kommentoijia.
Oho, no sanotaanko että se ei ollut tarkoitus Kimmo ja Jyri :) (vaikka nyt tuo nimikin saa taas uuden merkityksen) Mutta eipäs olla kaksmielisiä... t:kuvaaja
Kaikkea ei tarvitse ymmärtää, että pitäisi, mutta ei kaikesta tarvitse pitää. Liian irtonainen kertoakseen tarinan, nyt yrittää kovasti tehdä vaikutuksen, mutta vaikutus jää toteutumatta. Oikeastaan aika tylsä kuva kun viitteet on noin kevyet.
Kevyesti paras.
Inhottavuudessaan ihana!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty