Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Strömmingsbådan majakka


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Fredrik Råholm

Annetut kommentit

Teknisesti oikein hyvä kuva (tosin vähän kärsinyt pienennettäessä). Sommittelussa joku häiritsee; katse tuntuu jämähtävän tuohon isoon kiveen ja majakka jää vähän taka-alalle. Lisäksi kaikki tavara tuntuu olevan tuolla vasemmassa reunassa. Jos oikealta rajais vähän tyhjää pois (lähes tuohon horisonttilinjalla olevaan kiveen asti), niin kokonaisuus toimisi mun mielestä paremmin.
Ajattelin aivan samaa kuin Sampo. Rakennuksen vasemmalla puolella on turhan tiukkaa ja tuo kivi häiritsee edessä. Ja muutamia pieniä tahroja näkyy taivaalla, mutta muuten hyvä kuva. Hienot värit ja pidän liikkuvien pilvien tuomasta pehmeydestä taivaalla. Majakka tulee hienosti kirkkaana esiin, mutta olishan sekin hienoa, jos se olis vähän korkeampi ja aavistuksen oikealla.
Kaunis ja väreiltään täyteläinen, mutta jää vähän potrettimaiseksi. Jälkiviisautta: väljyyttä, lisää tilaa vasemmalle?
Värisävyt ovat mallikkaat ja kuva-alaa osattu käyttää ja täyttää hyvin. Taivaalla on mukavasti liikettä, kiitos pitkän suljinajan. On siellä näköjään muutama roskakin. Etualan lammikon reunan olisin mielelläni nähnyt kokonaisuudessaan, mutta sulla saattaa olla hyvä syy rajaukseen. Matala kuvakulma antaa majakalle ryhtiä ja arvokkuutta.
Silmä lähtee innokkaasti soljumaan ympäri kuvaa, sillä vauhtia piisaa. Talon linjat tekee vauhtia kovasti, kuin myös ohikiitävät pilv... *KRÅTS* Nyt tökkäs. Taas nuo ärsyttävät pölypallerot. (Lasta, pec pädi ja eclipselitkua mukaan ja kennoa tökkimään, ellei Rocket Blower korjaa ongelmaa.)

Ongelmana sommitelmassa tosiaan on tuo vaalea kivenmöhkäle. Se toisaalta auttaa viemään kuvaa epätasapainoon, jolloin oikea reuna tuntuu jollain kiehtovalla tavalla hylätyltä. Siellä se merikin on. Jollain tasolla kikka toimii, joillain ei.
Mielyttävä sävymaailma, mutta tosiaan kuva painottuu vähän liian raskaasti vasemmalle.
Hienot sävyt ja muutoinkin kaunis kuva. Ei herätä mielessä mitään tarinaa, mutta estetiikka riittää tässä kuvassa. Iso kivi etualalla kiinnittää minunkin mielestäni aavistuksen liikaa huomiota.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (72 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty