Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pelkoa ja riemua avomerellä

Ystäväni Santtu osti vanhan puisen 40-jalkaisen S&S-kaunottaren Tanskasta ja käytti tämän kesän sen kotiuttamiseen Suomeen. Tässä olemme tulossa Christiansöstä Karlskronaan, kun hieman navakampi tuuli yllättää meidät ja tyttöystävämme. Ilmeisesti vanha viisaus "tieto lisää tuskaa" pitää paikkansa -- Santtu on jo varsin huolestunut aallokosta, kun Lindalla vielä on erinomaisen hauskaa.

-Ville Miettinen

Annetut kommentit

kallistus on mainio tehokeino! hauska otos!
Todella hyvä, tässä ilmenee juuri nuo otsikon sanomat, pelko sekä riemu, aivan aavistus alkoiseen päähän valoa ei muuta. Nappi otos:)
Mä en ymmärrä mitä tässä tapahtui taas väriprofiilien kanssa -- ainakin Firefoxilla katsellessa sävyt ovat paljon valjummat kuin mitä originaali omalla koneella on. Exporttasin kuvan Macin iPhotosta. Puuh.

Loput sarjan kuvista löytyvät muuten Flickr-sivuiltani: http://www.flickr.com/photos/wili


Tää on mielenkiinoinen kuva, ja varsinkin tuo takana näkyvä aallokko näyttää mahtavalta! 4p.
Fiiliskuva!
Eli tykkään.
Tämä on kyllä hieno kuva. Herättää nopeasti mielenkiinnon ja yksityiskohtia riittää. Kyllä nuo veneet ovat vaan kauniita. Takana istuvan pariskunnan kasvot jäävät mielestäni hieman tummiksi, varsinkin kun miehen kasvot ovat tässä kuvassa ihan tärkeässä osassa.

Ai kun hienoo..tulin just itse Saimaalta viikon seilaamisretkeltä..hmm..vähän kesymmät aallot siellä kyllä oli:))
Upea fiilistelykuva, tästä tulee kova hinku lähteä taas vesille!
4p. aivan huippu! värit, tunnelma/vauhti ja laatu.
Tässä on meininkiä ja hieno sommittelu. Raikas nappiotos.
Kuvan teho tulee tiukasta rajauksesta, joka ei anna silmän rauhoittua, mutta myös levottomista väreistä ja sävyistä. Ne on tosiaan aika mauttomat, jos näin suoraan ja kaartelematta sanon. Ne vois olla aidommatkin, mutta silloin kuvasta saattaisi kadota tää energia.

Saattaapi olla ongelmia profiilien kanssaki - save for web -toiminto fotarissa poistaa ne, jollon nettiselaimet olettaa sen sRGB:ksi. iPhotosta en osaa sanoa mitään, valitettavasti.

Yhdyn edellisiin. Kuvan esteettinen suola ovat taivaanrannan tummat pilvet, joihin tyrskyt rajautuvat maukkaasti. Tytön katse kameraan vie tätä ihanihanihan vähän albumikuvan suuntaan.
Ihan hyvä kuva, mutta... ei kuitenkaan oikein iske. Kuva on muuten liian hdr-mainen, mutta taivas on aivan mitäänsanomaton. Ei vaan oo mielestäni kovin loppuun asti tehty kuva. Olis hieno nähdä tän kuvan käsittelemätön versio.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.57 (99 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty