Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Bluefield


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Tommi Taipalus

Annetut kommentit

On hienossa maisemassa hienot yöpilvet, vaan jalusta on pettänyt.
Pilvet on hienot, renkaan jäljet tulee hyvin esiin, lato on hyvä lisä, mutta miksi vino. Tuo lato tipahtaa kohta poies. Onko sulla kuvaa, missä horisontti olisi suorassa? Ihan vertailun vuoksi, että näkisi miksi halusit ennemmin sen näin esittää.
Jaa, minun silmääni tämä vinous kyllä miellyttää jollain jännällä tavalla. Ihanaa tuo pellon tekstuuri muuten. Suorana kuva saattaisi olla vähän tylsä, hallittu vinous tuo siihen kivasti jännitettä.
Tää on niin outo kuva että vinous sopii tähän.
Jännä fiilis jas upea taivas.
tulee kyllä mieleen viileä kesäyö, lähes pakkanen. Jännä tuo taivas kyllä, sävyt siis toimivat ja tuo vaihtelua tälläisiin kuviin. Kuvakulma ihan hyvä näinkin, silläkin saa rikottua tälläistä perus maisemakaavaa hyvin :) 4p.
Tää toimii! vinous nimenomaan sopii tähän, tuo jotain spesiaalimpaa. Ylhäältä vois ehkä tota tummansinistä voinu rajaa aika paljonkin pois.. pääsis toi todella siisti alaosakin paremmin esiin. Pelto näyttää siltä kun se ois kuurassa. 4p napsautin.
Sellanen juttu vielä, että vinaus näyttää munkin silmään ehkä vähän hölmöltä, kun kattoo koko kuvan, mutta jos tota tummansinistä rajaa ylhäältä reilusti pois, niin vinous mätsää paljon paremmin. En tiiä onko muilla sama juttu, mutta piti mainita :)
Jompi kumpi lienee aavistuksen vinossa; joko horisontti tai kamera:)
Ei oikein iske minuun tämä kuva, vaikka erikoinen onkin.
Vinous on joskus tehokasta, tässä todellakin on!
Pidän. 4p.
No selitelläänpäs hieman miksi päädyin kallistettuun kuvaan. Mun silmissä tässä on kolme pääelementtiä mitkä ohjaa katsetta; pilvet, erityisesti niiden "suunta", lato ja urat pellossa. Pystykuvassa ladolle jäi vasemmalle hyvin vähän tilaa ja pilvimuodostelma katkeaa oikealta. Halusin myös myötäillä pilvien suuntaa, joka kohtaa ladon kanssa. Ladon ja urien välillä katseen liike on horisontaalinen ja samalla horisontti vahvana katsetta ohjaavana elementtinä on rikottu. Joskus pystymaisemakuvissa vaakasuora horisontti jakaa kuvan tylsän selkeästi kahteen, kokonaisuus on näin mielestäni sulavampi.
vähän heittää päässä, mutta on se kai ihan totta että vähintäänkin se olisi eri kuva suorassa eikä välttämättä niin täynnä itseään silloin. mukavasti lato kallistuu hieman vasten
Hienot värit, vaikka tuleekin niska kipeäksi:)
aivan ihana. vaikka sen katsominen vähän aiheuttaakin niska kipuja. tälläisen voisin kelpuuttaa vaikka seinälleni. :)
Pitkästä aikaa annan nelosen.
4 pojoa. Todella hieno. Upeat värit. Upea maisema. Kaikki.
Itse en tiedä onko tuo vinous hyvä... Jos tämä olis suora niin antaisin 5p. Älyttömän hyvä kumminkin. Mielettömät värit!
Sininen sävy kauttaaltaan luo tasapainoa, onko se oikea on sitten katsojan silmässä. Lato jää väkisinkin väritykseltään sivuosaan liian tummana. Vasemmassa ylänurkassa olisi saanut olla hieman vielä näitä pilviä lisää, mut kun ei ole niin ei ole. Vinous jotenkin sopii kuvaan, tosin suorana voisi olla parempi?
Oikein hyvä, nelosen annoin minä. Vähän kesti toipua niskakivuista mutta sitten huomasin että tämä on todella hyvä!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty