Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kaunispää


-Paul Räisä

Annetut kommentit

Niitä harvoja maisemakuvia, joille lämpenen. Ihan vaan siksi, että tässä silmä yksinkertaisesti lepää! Haluun tonne, siis eikä, tonne on ihan PAKKO päästä joskus! Jotenkin ihanan epätodellinen, ihan ku joku "maailma ensimmäisenä päivänään" -kuva, tai vaihtoehtoisesti maailmanloppu on jo tässä tullut ja kaikki ihmiset ja eläimet posahtaneet taivaan tuuliin ja nyt ydinjätteen kyllästämä maa alkaa taas hitaasti lopulta elää. Ties mitä lajeja evoluutio sinne seuraavaksi kehittelee.
Osittain komppaan edellistä, mutta mulla taas kiinnittyy huomio tuohon överi saturaatioon. Tietysti näissä pienissä pakatuissa kuvissa se ylikorostuu ja jos kuva olisi isopana voikin tämäkin olla kunnossa. Onko sulla muita samasta paikasta otettuja? Jotenkin tuntuisi, että hiukan toisenlainen sommittelu saattaisi toimia vielä paremmin. Mä en tästä osaa oikein päättää onko tuo puu hyvä vai huono asia.
Komppaan Lottaa, minusta puu kuuluu olla juuri tuossa! 4p
Kaunis ja rauhoittava.
Katsoin uudestaan ja päätin, että puu on hyvä asia. Se on kasvanut vain väärään paikkaan. Ehkä jos kuva olisi otettu huomattavasti lähempää maanpintaa, tuo puu nousisi paremmin oikeuksiinsa. Nyt se sotkeutuu horisonttiin ja noihin muihin rajoihin liikaa. Hyvä kuva edelleenkin joka tapauksessa.
Helposti tulee miellettyä tolle puulle katseen suunta, ja ylläripylläri, se osoittaa aurinkoa kohti. On siinä ongelmakohtiaki.. Se nimittäin hipoo pilveä ja samalla kompastuu tummaan taustaan. Mikähä siihe ois auttanu, hmm.. Ehkä pitempi polttoväli ja maanpinnan leikkaaminen pois (jos sen jättäis kuvaan, pitkän polttovälin tuoma yliluonnollisuus korostuis, ja siitä mää ainaki harmistun)?

Yks hyvä piirre tässä on se, että tässä ikään ku puolivahingossa katsoja huomaa ihmisen tekoset.. Vesihöyryvana taivaalla ja tie tuolla kaukaisuudessa (mitähän nuo linjat tuolla lieneekään). Tulee fiilis, että tekis mieli lähtä käveleen takaspäin, jotte tarvis katella moisia. :)
Tulee mieleen afrikka. Kuva on mielestäni nelosen arvoinen.
Olen samaa mieltä Teemun kanssa - olis kannattanut mennä alemmas jotta puu erottuisi paremmin eikä sotkeentuisi horisonttiin. Kaunis on Lapin luonto.
Hieno, yhdyn Lotan kommenttiin (tai lähinnä sen alkuosaan, maailmanloppu ei tullut itselleni mieleen :D). Kuvakulma on hyvä näin, alempaa otettuna taustalla häilyvät kauniit siluetit voisivat jäädä piiloon.
Mahtava.Hieno kontrasti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.23 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty