Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

:: Se hämmästyttää, kummastuttaa... ::


-Pasi Niemimaa

Annetut kommentit

kehykset pois ni bueno
kehykset on lol ja nimi vielä isompi lol
Entäpä jos tuon tytön olisi laittanut seisomaan puun eteen, kasvot kameraa kohti siten, että puun oksista olisi muodostunut kunnon afrohiukset?
muistokuva? kehykset tosiaan pois..
Minunkin mielestä kehykset pois muuten pidän kuvasta! 3p
Kehykset sopii mielestäni ihan hyvin. Tuli mieleen että vasemmanpuoleiset kivet vähän liian vaaleat, mutta muuten hyvä kuva. Nimessäkään ei mitään vikaa. Kivaa että nimettömällä kommentoijalla on mukavaa, mutta jotkut kommentit voi jättää ihan omaksi tiedoksi.. Jos ei ole pokkaa laittaa nimeä niin kannattaa miettiä että onko kommentti sitten ollenkaan tarpeellinen. Nämä muksujen kommentit kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa ja ne kannattaa jättää kommentoimatta, kyllästyvät sitten aikanaan ja menevät takaisin irq-galleriaan.
Hyvä kuva. Kehykset ja nimi on makuasia. Itsestä tuntuu nuo mustat kehykset hiukan liian raskailta. Tuolla oikealla puun reunoilla pikkaisen pistää silmään tuo hehku. Sattumaa vai käsittelyssä tullutta, vaikea sanoa näin pienestä kuvasta.
Hyvin kaunis kuva.

Heidi M, hyvin pädetty. Otsikointi on muuten tosi onnistunut, mutta miksi siinä on kaksoispisteet? En ymmärrä niiden funktiota. Mun mielestä kaikenlainen ylimääräisen näkyvyyden kalastelu lisäämällä "hienoja" merkkejä otsikoihin on aika lapsellista.
Ihastuttava kuva, siinä on kaikki ne elementit, jotka yleensä kiehtovat minua kuvissa: graafisuus, selkeys, mutta samalla pehmeys. Heidin kanssa (huom! huomasin viimeksi kirjoittaneeni Mervi, sorry) olen samaa mieltä siitä, että kehykset sopivat tähän kuvaan. Korostaa kuvan graafisuutta. 5p.
Mukava postikorttimainen kuva, miellyttävä sävymaailma. Lintu näyttää vähän siltä, että se olisi copypastattu jostain toisesta kuvasta, mutta ehkä se vain näyttää siltä... :)
Tunnelmaltaan viiden pisteen otos. Tekniikkaa kommentoikoon joku joka osaa. Pitkästä aikaa annoin 5p.
Hyvä Olli! Olen käyttänyt aina otsikoissani kaksoispisteitä, sen on vain osa minua täällä aukeassa. Edellisestä kuvastani lainaan tähän kommentin, ehkä se selventää jotain.

23:29 16.4.2008 Vuhuu!!! Kaksoispisteiden paluu! Tätä ei monet muistakkaan. Mulle tuli lämpimiä ajatuksia mieleen... Vanhat hyvät ajat... :) Janne Mankila
Tällanen Suomi-filmin yleistunnelma tuntuu ja näyttää hyvältä. Kaippa se kumpuaa siitä, että alitajuisesti melkeen kaikki tykkää niistä vanhanajan mustavalkoleffoista, vaikkei useimmat sellaista jaksais enää kokonaan katsoakaan. :) Tästä tulee etäisesti mieleen tää Saariston lapset... Voe pojjaat, mitä fiiliksiä.

Tumma taivas muuten tuntuu siltä, kuin se tarjoais suojaa lapselle. Samalla aikaa se enteilee myrskyä, ehkä. Nillittäisin kyllä tuosta taivaan sävyn muutoksesta lapsen eri puolilla. Toisaalta se näyttää hieman kömpelöltä, mutta jos asiat haluaa kääntää positiivisiks, sen saa myös näyttämään salaperäiseltä. Ikään ku tausta ois vaan häilyvä heijastus tuon tytön tunnelmista, ja että sen ois tarkoituskin viedä ajatuksia pois tästä ns. näkyvästä maalimasta.

Juu, ja noitten kaksoispisteiden pitää olla tuolla. :)
Banaali, korni, epätarkka.
Okei. Olkoon niin sitten. :)
Voi pojat! Banaali, korni, epätarkka. No, koitan tehdä seuraavasta, en banaalia vaan mandaliinin ;) Negatiivistakin palautetta otetaan mieluusti vastaan, mutta jatkossa vain nimellä...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.08 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty