Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

20. Unto työmaalla

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Lappeenrannan lähiöistä ei löytynyt lauantaiaamuna tunnin kävelyn aikana ketään kuvaamiseen innostavaa, kunnes huomasin kurkistaa omakotitalon rakennustyömaalle. Unto oli auttamassa poikaansa, joka oli ostanut pienen vanhan hirsiomakotitalon, jota nyt piti laittaa uuteen uskoon.


"Vuosi tätä on tehty", miehet kertoivat. Aurinkoisena päivänä tehtiin pintalaudoitusta. "Tämä homma pitää aloittaa aikaisin, loppukesät ovat yleensä kosteampia", Unto sanoi, ja oli varmaan oikeassa.


Juttelimme pitkään niitä näitä - Lappeenrannasta, rakennustöistä, taloista, vähän kaikesta. Monet kuvaamani ihmiset ovat olleet vaivaantuneita, mutta Unton asenne hommaan tuntui mukavan luontevalta ja lupsakkaalta. "Piristi rupatella tässä töiden lomassa", hän tiivisti. Tervejärkisen oloinen, mukava mies tämä Unto.


Kuvasta on täysikokoinen versio Flicrissä.
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Kiitos Teppo kivasta kokonaisuudesta! Tykkäsin varsinkin yleisfiiliksestä - toki myös jutustelustasi. Pisteitä annoin kaikille 3-4.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.83 (23 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty