Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Läpi valkoisen


-Juha Alakarhu

Annetut kommentit

Vau, miten upea!! Ensin luulin grafiikaksi tai vastaavaksi. Hienosti välittyy kaikki tarvittava - viima, kylmyys... tuo ihmisen asento on just hyvä, ja hevosen jalat on täydellisesti. Ihastuttava kuva.
Viima on suorastaan käsinkosketeltava. Jos tämä todella on "muuttamaton", niin sanoisin, että erittäin hienosti vangittu tilanne. Vaikka eihän muokkaaminen sinänsä kuvan "arvoa" vähennä :)
Kuvasta tulee ensimmäisenä mieleen '70 -luvun sävypelkistykset, joita MV-pimiöissä kilvan duunattiin.
Aikamoista vastapyryyn puskemista, vahva sään tuntu.
Minua ei olisi haitannut, vaikka miehen -niitähän nämä kärryihmiset useimmiten ovat?- hartioiden takaa nouseva puu olisi kuvan jälkikäsittelyssä poistettu. Tai sommittelun takia jätetty vain latvus jäljelle. 4/5
Todella upea!
Lumituisku tuulineen vinkuu ja vouhuu tänne kotikatsomoon saakka.
Vaikka kuva on melkoisen riisuttu niin mukavia pieniä yksityiskohtia löytyy. esim. Lumen takertuminen vanteeseen ja vahvaa tunnelmaa luo myös miehen käden asento jolla hän suojaa kasvojaan tuiskulta.
Joo, hieno kuva. Tämä on tainnut olla jo esillä vanhassakin Aukeassa tai jostain muualta tuttu, mutta nyt toimii vielä paremmin kun on fyysistä kokoa tullut lisää. Viis pistettä.
Tässä on kaikki kohdallaan. Hyvä+
Upea kuva, ihan tässä tulee kylmä kuvaa katsoessa. Hienosti on lumituisku saatu vangittua kuvaan.
Hieno kuva. Olisivatpa nuo taustan puutkin tunteneet tuulen voiman.
tosi makeen graafinen kuva! toi tekstuuri, joka tulee tuosta lumen viuhunnasta hevosen ja kuskin päälle on aivan mahti. kerrankin näkee oikeasti sellaisen kuvan, jossa tunnelma on napattu kennolle paremmin kuin hyvin. suomen vaaroja täynnä oleva talvi.
tosiaankin, maalauksellisuutta kyllin. ansiokkaasti tunnelmassa ja tilanteen intensiteetissä löytyy kanssa. kurosawan dersu uzala -elokuvassa viimeksi nähnyt näin tiukkaa tuiverrusta.
Luulin että olinkin kuvataidepuolella =) Hieno kuva, sisältöäkään ei puutu.
Tämä näyttää siltä kuin olisi photoshopista valinnut jonkun valmiin "painting"-tehosteen tms. Ei miellytä silmää sitten yhtään.
Työ on ihan muuuttamaton.
Tämä on nykyajan valokuvauksen ongelma; kuvan muokkaus on niin helppoa, että keskellä kesäistä päivää otetusta kuvasta saisi joku ehkä muokkaamalla vastaavanlaisen lopputuloksen. Itsekin vähän epäilin, että kuvaa on jälkikäsitelty (kuten aikaisemmasta kommentistani huomaa), mutta toki luotan kuvaajan sanaan :) Periaatteessahan kuvan arvioinnin kannalta ei pitäisi olla mitään väliä, onko kuva muokattu vai muokkaamaton, mutta jos ajatellaan kuvausprosessia, niin uskon että en ole ainoa joka arvostaa enemmän taitoa ottaa tällainen kuva kuin taitoa muokata toisenlainen kuva tämännäköiseksi.
Tuli välittömästi mieleen kaksi suomalaista yhtyettä, jonka kansikuvaksi tämäkin voisi sopia. CMX, jolla onkin jo ollut hevosaihe eräässä julkaisussaan ja Timo Rautiainen ja trio niskalaukaus, jolle tämä vaalean kylmä aihe sopii myös kuin nenä päähän. Itse pidän kuvasta todella paljon ja leiskautankin täydet pisteet otoksellesi.
Mieletön. 5p.
Köyhät ajaa autolla. Rikkaat hevosella.
5p
hienosti käsitelty
Empäs välittäisi olla tuolla...
Mahtava. En haluaisi olla ukko ohjaksissa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.75 (102 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty