Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Aikaan aamun'

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Aaaww! Hieno. Tämän takia tuli kirjauduttua sisään. Joku vois väittää, että oikealle tarvitaan jotain lisää, mut en minä. :) Juuri hyvä näin. Yksinkertainen, joka toimaa. Hyvä sommittelu. Mietin voisko verkko olla hivenen tarkempi, mut toisaalta tämä on niin mukavan utuinen. Ehk en vaan muuttais tästä mitään. :)
Juuri tajusin, kun kävin kurkkaamassa muita kuviasi, että johan mä kertaalleen ylistin sua facebookin kautta. Noh, ylistän lisää. ;)
Toi verkko tosiaan on yks murheenkryyni - olin pitkään kahden vaiheilla että terävöitänkö tähän vaiko enkö. Enkä sitten terävöittänyt - jotenkin omaa silmää miellyttää enemmän tämä vähän pehmoisempi versio, ehkä. Elämä on helppoa kun osaa päättää. :D

Ja kiitoksia ylistyksestä. :)
Jep. Paras kaikista!
Siinähän se on: aamutunnelma.
Paras kuva tässä sarjassa, tosi kauniit värit ja hyvä sommittelu.
Onnittelut
No tää on kyllä ihan 5p, vaikka ei paras näistä, koska tässä on vähän liikaa jotain hesarinvuodenluontokuvafiilistä, siitä pääsis mielestäni eroon nimenomaan sillä, että verkkoa ei olis terävöittänyt näinkään paljon eli se ei nousis niin hyvin esiin maisemasta, koska oikeastihan ne on kumminkin yhtä!

Hassua sinänsä laukoa tämmöisiä mielipiteitä, koska en ymmärrä mitään valokuvauksesta, mutta omalla tavallani väitän ymmärtäväni aika paljonkin siitä, miltä asiat näyttää ja miltä en haluaisi niiden näyttävän (tekniseltä) ja siltä pohjalta nää kommentitkin lähtee. Itse asiassa on fiilis, että jotkut saattaa ajatella näistä jutuista täysin päinvastoinkin kanssani. Tuskin tämän kuvaaja kumminkaan ainakaan kovin radikaalisti. Jotenkin on sellainen olo.
Eli toivoisin sun kuviin ehkä ripauksen enemmän "mia johanssonia", siis tyylillisesti [aukean kuvaaja, kenties tai varmasti tiedätkin] niin sitten pitäisin aivan kympillä
Joo, Johanssonilla on hyvä ote tohon mystiikkaan. Itelläkin vähän sen suuntaisia ideoita päässä kyllä, mutta toisaalta tuntuu että nää perustylsätkarkkimaisemakuvat on nykyään vähän noin niin kuin katoava luonnonvara että pitänee jättää nuo ihmiskuvat niille jotka ne hallitsee. ;)
Mä melkein tossa äsken luovutin, mutta onneks en! Tää on sikamakee!!! Ihana!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.62 (52 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty