Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Zoom


-Hannu Laamanen

Annetut kommentit

Kaunis!
Aivan mieletön!
Kaunissävyinen järvenrantakuva, johon on haettu lisäpotkua zoomauksesta - ja kyllähän se kuvaan sopii, varsinkin taivaan osalta. Vasemmasta alakulmasta en ole ihan varma ... jos kuva olisi tuunattu PS:llä, niin poistaisin efektin taivaanrannan alapuolelta ... jos sen tekee nyt, niin kuva ei ole enää 'muuttamaton'... kas siinä dilemma! Toisaalta valosuihku alakulmassa keventää laidan raskasta varjoa ja tasapainottaa kuvaa. Mene ja tiedä! Ehkä olisi pitänyt antaa vain numero, 4.
Kyllä. Tämä on valokuvausta parhaimmillaan. Osataan hyödyntää välineiden antamia mahdollisuuksia luovasti, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Nostan herralle hattua ja teen pienen kumarruksen.
Ihan mukava, mutta tällaisia on nähty ennenkin. Myös Aukeassa ja vieläpä samalla teoksen nimellä http://aukea.net/nayta.php?teos=25547
Mun mielestä Joni, siinä kuvassa oli ihan eri maisema? En mä usko, että kovin helposti löydät kuvan, jota ei jossain mielessä olisi nähty ennenkin.
Juu, ei mitään samaa noissa (:D)
Ja tarkennan vielä, että tuo mainittu toinen kuva on myös mielestäni erinomainen.
Sanat "tällaisia on nähty ennenkin" voisi toisiaan kärjistetysti todeta ihan mistä tahansa kuvasta. Nihil novum sub sole, ei mitään uutta auringon alla, sanotaan Saarnaajan kirjassakin, joka on kirjoitettu aika kauan aikaa sitten... Toisaalta, voidaan kyllä vastaavasti kärjistäen sanoa, ettei yksikään kuva ole toisensa kaltainen, etenkin jos ajatellaan, että kuva "syntyy" vasta kuvaa katsottaessa ja tulkittaessa. Kaunis kuva tämä on, ei siitä mihinkään pääse. Tosiaan, kuten Jukka totesi, etenkin taivaalle sopii tuo zoomefekti hienosti.
Hieno hetki, mutta alkaa vaan jo turruttamaan nämä markan zoom efektit, pisteytys todella yllättää. mielestäni pitäisi kuulua muunneltujen osastoon. Ilman zoomia lähettäisin mielelläni ulkomaisille ystäville korttina. 3p
Zoomin käytön johdosta muunneltujen osastoon? No huh. Samalla logiikalla muunneltujen osastoon menisivät myös vaikkapa "väärällä" suljinajalla otetut tai "väärin" valotetut kuvat :)
UPEA!
Postikortti.
vaude että ON onnistunut!!!
Toimii!
Joo mikäli zoomilla tehty toi effekti niin ei tämä kuva mihinkään "muunneltujen" osatolle kuulu. Pah! Mutta tosin onko tehty zoomilla vai jälkikäsittelyssä? Nimittäin vastaavan effektin voi tehdä myös jälkikäteenn aika helposti. 2 layerii, motion effectii ja vähän blendii... Kerro nittäin oikeesti kiinnostaa! :)
On tää hieno kuva, ei voi kun ihailla...
Miikalle ja muille,on tehty zoomilla.Valotuksen lopussa kevyt zoomaus jos haluaa enemman efektiä niin reilummasti.
Liikaa.
Hieno ku mikä:)
Silmä lepää!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (103 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty