Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Gustaven asukki

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Joillekin tutussa kaupunkitornissa asuu myös muutama pulu. Tässä niistä yksi.
Tekijä: Petri Karvinen-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

On se varmaan aika monellekin jollain tasolla tuttu tää Pisan kalteva torni. 4p, pulut kyllä kuuluu Roomaan kuin stetson teksasilaisen päähän tai alennusmämmi suomalaiseen kevätkeittiöön. Eiks Pisan kalteva torni oo Roomassa?
Tämmöistä Eiffel-kuvaa en oo nähnytkään!
Tosi hyvä! Tulee Hitchcockin (tai miten se nyt ikinä kirjoitetaankaan) leffa mieleen!
Mitä ihmettä se Antti puhuu?! Ei taida olla Pisan kaltevä torni ja sekin on nimensä mukaan Pisassa.

Kuva on varsin mukava piristys erilaisuudellaan ja tässä on jotain äärimmäisen hauskaa tunnelmaa. Ihan sama vaikka on tärähtänyt, ei sen väliä. Mun mieleen sävyt olisi voineet olla ehkä vieläkin jyrkemmät mutta hyvä näinkin. Tässä on selkeästi jotain mitä teeman muista kuvista puuttuu.
Eikös toi ole Eiffelin torni puluineen:))?
Tää on erilainen kuva ja tästä tulee hyvä mieli:))
Tuliko niskaan pulun p***aa?
Kiitokset kommenteista, etenkin niistä positiivisista :) Kuva on tosiaan otettu Eiffelissä ja tämä kuva tarkennettiin ensin torniin. Mutta kun yritti samalla hätistää kuvassa istuneen linnun eloon, niin tarkennus lipsahti tuohon linnun häntään. Henkilövahinkoja ei tästä tullut ja uskon, että pulukin selvisi ilman suurempia henkisiä arpia.

-kuvaaja
Niin kohtalokkaan kuvan ainekset kasassa... Mutta vain uskomattomalla intuitiolla ja tuurilla kuvaaja ois saanu nuo palaset loksahtamaan "oikeisiin" kohtiin. Nyt jää vaan katsojan haaveilun varaan, valitettavasti.
Täsmennätkö Janne hieman kommenttia, koska en ihan tajunnut :) Itseä jäi hieman harmittamaan tuo tornin lievä epätarkkuus, mutta kuvaa editoidessa siihen tuli tuollainen vanhan kuvan fiilis, mikä miellytti ainakin itseäni. Linnun asennon lisäksi siis.

-kuvaaja
Tuo "parrunpätkä" edessä on kuvan tarkin osa. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän epätarkaa. Minulle jää ainakin semmoinen kuva, että mikä on aihe. Torni, lintu vai "parrunpätkä". Nimestä päätellen siis lintu.
Niin, siis ku ajattelen tuota pulua, hetkeä ja miljöötä, mulle tulee hirvee hinku lähtä siirtään noita elementtejä eri paikkaan ruudulla. Siis että hommasta puuttuu vaan se täydellinen rajaus... Ikään ku sellanen fiilis, ku kattoo Cartier-Bressonin sitä hyppy-veden-pinnan-päällä -kuvaa ja kuvittelee, että rajaus oiski menny ihan pieleen. Selvensinkö ollenkaan? :)
Selvensi, kiitos :) Mietin, että lähdenkö fotaamaan tuota parrua tuosta pois kokonaan. En viitsinyt ja nyt hieman harmittaa. Kuva ei kyllä ollut ihan ensimmäisen yrityksen tulos, mutta totesin, etten sitä saa tuosta paremmaksikaan. Ensi kerralla käytän koulutettua pulua :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.87 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty