Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Risti riidoissa

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Pia Rautio
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Pakkohan tälle on antaa 5p kun en tajua, mitä tässä tapahtuu. Työ siis vetää katsojansa polvilleen. Tai otsikkohan se hämää, pelkkänä kuvana tän vois tulkita miten haluaa. Nyt on selvästi tarkoitettu jotain niin älykästä, ettei meikäläisen purut / sivistystaso riitä. Mutta pidän silti työstä.
5p ihan otsikon takia
Onpas hyviä perusteluja pisteytykselle... "5p kun en tajua", "5p ihan otsikon takia". No, vapaus vallitkoon.
No jotkut kumminkin uskaltaa sanoa huonotkin perustelunsa ääneen eikä valita täällä luuserimaisesti nimettömänä.
Tai ehkä haluat vaan olla jollain tapaa "täysin rehellinen", eihän siinä sitten mitään, mutta kyllä sen voisi tehdä ihan reilusti nimelläkin. En minä pure ihmistä. Mutta siitä jää aina vähän outo olo jos joku kritisoi noin töykeästi itseä ei-kenenkään roolista. Varsinkin kun olen perustellut tuon "en tajua" siinä jatkokommentissani. Eli sinänsä nimettömyyttä vastaan en ole, mutta toivoisin silloin(kin) ihan samaa tai oikeastaan suurempaa korrektiutta kuin mitä esittäisi omalla nimellään.
Pakko oli vieläkin palata, kun sitä nimettömyyttä esiintyi niin paljon kaikkien alla, niin aloin ajatella asiaa tarkemminkin. Onhan se ihan ymmärrettävää, että "piilosta" ehkä uskaltaa rohkeammin sanoa, mitä on oikeasti mieltä. Mutta tuleeko sitä sitten ajatelleeksi, että samalla kun yleisesti ottaa anonyymina kantaa perusteluihin, niin kuin tuossakin on tehty, niin tulee tehneeksi muutakin..? Eli antaa sen mielikuvan, että paitsi kommentti on typerä, myös kommentoijat.. ja itse on ikäänkuin vähän fiksumpaa laatua siellä piilossaan. Mutta tätä mielikuvaa ei olisi syntynyt, jos tuon sinänsä asiallisen perustelun olisi antanut nimellään, koska silloin olisi asettunut arvostelun kohteiden kanssa reilusti samalle viivalle. Eli tavallaan nimetön tekee (suotta) hallaa itselleenkin. Työn kommentointi taas on ehkä hieman eri asia, siihen todella on vapaus. Työtähän et ole kommentoinut jostain syystä ollenkaan. Vai oletko itse tekijä? :D
en tietenkään tohtisi puuttua siihen, jos joku pisteyttää kuvani 5:n arvoiseksi - oli siihen perusteita tai ei. by all means ;)
enkä suosi anonyymiä kommentointia muutenkaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.58 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty