Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Saariston rauhaa


-Jarno Terho

Annetut kommentit

Nimi kuvaa kuvan tunnelmaa. Taivas ja aurinko onnistuneet, kuvaa olis voinu rajata enemmän alhaalta, jolloin kuvan yläosa olis korostunut.
Tunnelmallinen kuva, kauttaaltaan kauniit sävyt. Plussana valonpilkahdukset rannassa. Kuvassa ei ole paljon parannettavaa (horisontti laskee oikealle), mutta silti se mielestäni jää valokuvana keskinkertaiseksi, 3.
Kohtalaisen nätti auringonlasku, mutta rauhallisesta tunnelmasta huolimatta valokuvana tavallinen joka suhteessa. Auringonlaskuja on kuvattu niin paljon, että tehdäkseen vaikutuksen kuvassa pitäisi olla joku hyvä mielenkiinnon kohde tai sitten selvästi tavallista kauniimmat värit, pilvet ja maisema.

En tykkää tuosta kallion päällä olevasta keppijonosta, jonne katse hakeutuu ihan turhaan. 2 p.
Etualan kallioissa on mukava punerrus ja muutenkin valo on miellyttävä. Muakin vähän häiritsee tuo keppijono. Samaten oikean yläreunan oksat olisi voinut jättää kokonaan kuvasta tai sitten ottaa reilummin kuvaan mukaan; nyt se näyttää lähinnä huolimattomalta rajaukselta. Kokonaisuutena ihan toimiva perusauringonlaskukuva.
Hieno auringonlaskukuva. Onko tämä hdr vai mitenkä on noin paljon valoa ja sävyjä saatu kiviin? Oli miten oli, hyvin tehty, ei ole vedetty överiksi.

Nyt kun katson tarkemmin, kalliot vievät mielestäni vähän turhan paljon tilaa tuossa keskellä ja ne myös peittävät horisonttia oikealla. Vasemmalle veteen kaipaisi jotain kiintopistettä myös. Kepit sun muut risut ei haittaa, kuka niitä tuolta reunasta edes huomaa.
Kiitos paljon kommenteista. HDR kuvasta on kyse joo. Keppijono on kalaverkkojen kuivaamista varten enkä raaskinut rajata niitä pois :)
Harvinaisen muotoisia pilviä, mukavasti säteittäin aurinkoa kohti.
Hienoa. + Hyvä hento käsittely.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (47 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty