Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Happiness

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Viime syksynä kuvattua. Tämän eteen todella nähtiin vaivaa, sillä oli vaikeuksia tuulen, mallin ilmeen ja lehtien kanssa. Lopputulos kuitenkin miellyttää ainakin itseäni :)

-Jonna Leppänen

Annetut kommentit

tässä on jo aitoa iloa ! rentous ja huolettomuus huokuu ulos tästä. eipä ole mitään huomautettavaa
Hyvä kuva, iloinen ja sopusuhtainen, lisäksi erinomainen syvyysvaikutelma, lehtien pudotus (puun tai oksien ravisteleminen) ei aina natsaa yhteen, tässä onnekkaat sattumat mukana:)
Kaunis ja miellyttävä kuva. Jopa jonkinasteinen jenkkileffahenkisyys ei ärsytä;)
Jossh! Musta näyttää ihan hassulta, kun tyttö näyttää heittävän noita ilmaan! Tosin, siihen nähden tuo ilme on hilkun verran liian positiivinen :) Tuo yks lehti sinisellä taustalla tekee tosi paljon hyvää tälle kuvalle.
Hieno kuva. Jos nyt jotain rakentavaa koettaa hakea niin mallin oikea käsi näyttää hassulta kun pari sormea jää lehden taakse piiloon.
Kun on ollut pakko saada putoavat lehdet toiseksi aiheeksi, sommittelu (rajaus) on joutunut kärsimään. Tiukemmalla rajauksella homma olisi paljon parempi, ts. vieläkin parempi.
Minä taas olen hiukka sitä mieltä, että nimenomaisesti noidn putoavien lehtien mukana olo tekee tästä erittäin hyvän kuvan joka eroaa muista.
Tästä tulee hyvälle tuulelle.
Ilme näyttää nytkin epäaidolta.
Tästä kuvasta tulee auttamatta positiivinen fiilis. Mun mielestä onnistunut hyvin, eikä tuo tytön ilme nyt epäaidolta musta ainakaa näytä :) Etualan lehdet nyt tietty häirihtee jos niihin keskittyis, mutta itellä huomiopisteenä toimii tyttö joten etualaan ei niin keskity :) Nätti otos kaiken kaikkiaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.69 (89 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty