Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Pikkuorava

Kattelin että mikä pikku hiirulainen hyppeli vadelmapensaassa. Vasta kun vesseli kiipesi pienen lähikuusen oksalle herkuttelemaan niin tajusin sen olevan oravanpoikanen.
-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Onpa hellyttävä, ihan kuin apinanpoikanen...
Teknisesti hyvä kuva ja orava on söpö kuin mikä. 4 p.
Aivan sulonen. :) tollanen olis ihana lemmikki.
Siis miten ihana. Aivan mahottoman ihana. ja kuvakin hyvä.
tiijätkö minulla tuli ihan kyyneleet silmiin kun katsoin tätä kuvaa.olet saanut niin ihanan pienen oravan kuvaan ja tuo hellyyttävä asento. olen ihan myyty.
Isot kiitokset kommenteista.
Tämä on kyllä mielettömän hieno, jotenkin niin viaton ja tietämätön kaikesta...
Kiitti, Raija. :)
Kyllä tämä on oikeasti hyvä kuva, vaikka se johtuukin jokseenkin kokonaan "hiirulaisen" söpöydestä ja siitä, että se on oksalla noin kivan näköisesti. Näin selkeästä ja yksinkertaisesta kuvasta ei ehkä irtoa kovin monipuolisia kommentteja, mutta siitä huolimatta se ansaitsisi tulla esitellyksi etusivulla (monen muun viimeaikaisen, aika heppoisen tasoisen kuvasi sijasta, on mun mielipiteeni). "Söpöyspisteitä" ainakin ropisisi, ja sais mun puolesta ropistakin ihan reilusti.
Kiitti Antti: Jotenkin kun kuvaa on roikottanut varastopuolella, niin haluaa laittaa mieluummin aina esiin jotain muuta. Alunperin laitoin tämän varastoon juuri siitä syystä, kun pidin itse tätä (vain) söpönä pikkuoravakuvana jota kuusen oksaset tosin kauniisti kehystää.
Moi Kimmo! Onpa todella upea söpöilykuva! Ja tässä tapauksessa "söpöily" antaa vain lisähuokauksia, mutta kuvanakin tämä on ihan onnistuneen mainio otos. Toki tässä kuvassa mallikin ansaitsee omat propsinsa, mutta niin sinäkin ansaitset tuon kohteen löytämisestä ja tallentamisesta. :-)
Suuret kiitokset, Alpo. :)
Hienosti kehystetty todella söpö pikkukurre. Tykkään.
Kiitosta Henri. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.85 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty