Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rigiltä länteen


-Raija Manz

Annetut kommentit

Jokseenkin oudot, mutta aivan toimivat sävyt. Tosin jää tunne, että haluaisi nähdä myös (normi)väreissä. Kaunista maisemaa jossa syvyyttä löytyy. Oikeassa reunassa oleva tahra ottaa hieman herkkiin silmiini.
Tuli jotenkin Gustave Dóre:n kivipiirroskuvat mieleen.
"Oikeassa reunassa oleva tahra ottaa hieman herkkiin silmiini" :D :D

Muutenkin yhdyn Kimmon mielipiteisiin.


Nyt kyllä nolottaa... Huomasin läikän vasta Kimmon kommentin luettuani...
Älä suotta nolostu :) Mua vain huvitti tuo Kimmon hienovarainen vihje. Itse luulin ensin, että mulla on sormenjälkiä näytöllä, mutta kun se liikkui kuvan mukana :)
hmmm... Saattaa olla, että olen samaa "sormenjälkeä" itekkin tuijotellut sen paremmin perehtymättä. Ja noista oudoista sävyistä, viime aikoina olen tykästynyt vähän sävyttömiin kuviin, saa nähdä miten kauan kyseinen vaihe kestää. =)
Vesistö ja vuoret ovat kauniit näissä sävyissä. Etualan puut vangitsevat mielestäni liikaa huomiota, ne olisi voinut kaataa ennen kuvausta :) Voi olla että puut vaan tuntuvat liian tutuilta, muun maaston ollessa itselleni jonkin verran harvinaisempi ja siten mielenkiintoisempi näky.
Kauniit maisemat ja ihanan tummat välit. Oikeassa reunassa oleva tahra tosiaan häiritsee.
Eri mieltä etualan puista, juuri niiden ansiosta kuva saa vahvan syvyysvaikutelman, lisäksi elävöittää kuvaa muutenkin. Hieno kuva, mietin vain, että onko tehty kahdesta, sillä oikean puoleinen vaikuttaa aavistuksen tummemmalta? Kuvassa on keskivaiheilla ovela tumma raja, vaikea sanoa mikä, ehkä heijastus tai luonnon tekemä varjo (ei kai ikkunan läpi ole kuvattu).
Kuvaa ei ole tehty kahdesta ja puista olen samaa mieltä, ilman niitä olisi mielestäni melko pitkäveteinen. Kuvaa ei ole otettu ikkunan läpi, vaan pitkän kiipeämisen jälkeen... Tummaraja on utua, noin 15 min kuvan ottamisen jälkeen satoi kaatamalla.
Toki tällaiseen kuvaan kuuluu luontevasti myös etualan kohteet, eli osan puista on hyvä ollakin kuvassa, mutta kuvan keskiosassa ne ovat mielestäni liian voimakkaasti esillä. Makuasioita tietty.
Varsin tyylikäs, vaikka en tuosta sävytyksestä niin kovasti innostukaan, mutta kuva itsessään sopivan seesteinen, etu-, keski- ja taivas sopivassa suhteessa.
Ilman muuta Aukean tyylikkäimpiä maisemia, syvyysperspektiiveineen ja sävytyksineen, eikä tahrasta sen enempää. Olkoon vaikka pitkän valotusajan lentävä lintu.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.52 (85 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty