Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Dinner is served

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Kari Pennanen

Annetut kommentit

Tää on niin väärin :) Sano nyt vielä, että näit tämän tapon. Pistin vitosen lähinnä sen takia, että kuvaustilanne on niin epätodennäköinen, eikä varmasti satu kohdalle, jos itse yrittää samaa.
Hep! Heti täytyy sanoa että en valitettavasti nähnyt itse murhaa, muutama minuutti myöhässä. Mutta toisaalta sain sitten katsella tovin kun koko lauma tuli aterioimaan. Vaikka tästä kuvasta on päivää vaille 3 vuotta aikaa, muistan edelleen elävästi kuinka isot kissat "murahtelevat" mureimpien lihojen perään. :) Vietin tuolloin 2 päivää puistossa ja näin 38 eri leijonaa. Jälkeenpäin kuulin että se lienee jonkinsortin ennätyskin. :)
Hyvä kuva, mutta vähän liian luontodokumenttimainen meikäläisen makuun - niissähän ei enää oikein muuta olekaan kuin tappamista ja naimista. Ja turha väittää että sitähän se elämä on, ei se pelkästään sitä ole, edes eläimillä. Toisaalta mä en oo kyllä helmikuun jälkeen telkkaria katsonutkaan niin että tiedä sitten mihin suuntaan ovatten luontodokumentit sen jälkeen kehittyneet... :D

Hieno, vaikuttava valo on tässäkin kyllä.
No niin siinä se ateria on, jota ensimmäisessä kuvassa arvioitiin. Tämä kuuluu luonnon kiertokulkuun, syö tai tule syödyksi.
5p kuva.
Mahtava kuva!
Upea tilanne!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.65 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty