Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Maahinen

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Hämäräsokea sellainen.
-Juha Posio

Annetut kommentit

Hauska! "Puhtaana" luontokuvana tosin toimisi paremmin ilman tuota hämäräsokean maahisen tuottamaa valojuovaa... :)
Omaperäinen! Valojuovakuvia on kyllä nähty, mutta harvemmin tuollaisessa ympäristössä. Luontokuvanakin olisi ihan hyvä, mutta tarvitsee mielenkiinnon herättäjäksi vähintään tuon teltan, taivaalla kun ei näy mitään kummempaa. Valojuovaa pidän ehdottomasti plussana, varsinkin kun se on noin mukavasti kiemurteleva ja päättyy telttaan.
HYVÄ! Omaperäinen ja noi tähdet taivaalla vallan mahtavat.
Miten 300D:lla saa 116sek valotusajan? Pistin kuvalla kolmosen, vaikka se onkin puhdas totetukseltaan ja omaperäinen. Hieman liian tumma näin kokonaisuutena.
Ostamalla/tekemällä lankalaukaisimen ja valitsemalla manuaalisista asetuksista bulb-asennon. Toinen vaihtoehto on peittää linssi jollain mustalla, teipata esim sormiteipillä ja pienellä kivellä laukaisinnappi pohjaan, poistaa linssin peite heiluttamatta kameraa, päästää valoa haluttu määrä ja aika ja lopuksi peittää linssi uudelleen ja vapauttaa suljin irroittaen teipin. Lankalaukaisimella saa luultavammin terävämmät kuvat, koska huppuviritelmän kanssa leikkiminen heiluttaa kuvaa sitä enemmän mitä lyhyempi valotusaika on, mutta nopsaan hämäräkokeiluun ei kummia välineitä tarvi. Osittaisella peittämisellä voi myös saada mielenkiintoisia kuvia.

Vuori on tumma, koska silloin maahinen ei asustaisi vuoren sisässä :) Kokonaisvaltainen tummuus kait liittyy ilmetessään näyttöpäätteeseeni.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.03 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty