Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kylässä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Ei ollut ketään.
Petteri löytyi hylättynä kylän laitamilta.
-Juha Posio

Annetut kommentit

Tässä kans, hieno. No, ehkä pikkasen liikaa tuota tasaista pilvetöntä taivasta. Oikeassa reunassa mukava valopilkku.
Tällä kertaa taivaalla on mielestäni riittävän hyvät pilvet (jotka varmaan korostuvat polarisaatiosuotimen ansiosta, vai kuinka?), vaikka lisääkin saisi toki olla. Vaeltajan läsnäolo tekee jälleen maisemalle erittäin hyvää.

Teknisenä yksityiskohtana ihmettelen hiukan vasemman alanurkan melko selvää pehmeyttä verrattuna keskiosaan ja oikeaan laitaan, ja näkyyhän tuolla vasemmalla hiukan CA:takin ääriviivoissa. Polttovälistä päätellen objektiivina on 17-40 mm F4 L, jolta odottaisin parempaa piirtoa nurkissa... tai kenties lasina on sittenkin joku heikompitasoinen piraatti?
Mulle on toi nurkkapiirto aika arvoitus, mitä mietin itsekin originaalia katsellessani. Muissa kuvissa se on hyvä, mutta tuolla paikalla otetuista vasen reuna on hassu. Sen olisi saanut fotarilla kikkailtua webbikokoon terävän näköiseksi, mutten tehnyt sitä kun kohde ei ole nurkassa. Polarisaatiosuodin oli kiinni.
Hylätty kylä? Mulle kelpais toi aurinkopaneeli :)
Oletin että saamelaiskylässä olisi ollut ihmisiä, muttei ketään näkynyt missään, kylä ei missään nimessä ole hylätty. En tiedä mihin aikaan vuodesta siellä liikkuu jengiä, vai sattuiko päivä vaan olemaan sellainen että kukaan ei ollut paikalla :) Ihmetystä herätti myös muutaman poron sorkat mitä löytyi muutamaan otteeseen matkan varrelta, turkki oli jäljellä, mutta kintusta vain luut. Ruhoa ei missään.Ei toki liity valokuvaukseen oikein mitenkään.
Tästäkin olis saanut nipsaista puolet kuvasta alkaen yläreunasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.14 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty