Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

'Päin uutta päivää'

Julkaistaan nyt täälläkin kun on täälläkin tainnut julkaisematta jäädä (ja heinäkuun jälkeen ei ole ollut tarvetta kelien puolesta käydä soilta uusia kuvia hakemassa, harmi kyllä).

Tuolta meikäläisen paratiisista eli suolta se on tämäkin otos. Heinäkuun kahdennenkymmenennenseitsemännen päivän aamuna vähän aamuviiden jälkeen satuin siellä pienen lampareen rannalle jossa joutsenpari uiskenteli, tässä toinen niistä.

-Petri Volanen

Annetut kommentit

Erittäin kaunis kuva, jossa mahtava aamun tunnelma! Valonsäteet lankeavat hienosti joutsenta kohti. Jäin kuitenkin tuumimaan, että olisiko parempi jos tuo joutsen olisi hiukkasen tarkempi... hmmm ei, kyllä tämä on hyvä juuri näin!
kaunis. lempeä valo ja väri.rauhoittavan oloinen.
Kun kuva vain olisi suorassa... Ihana valaistus.
Joo, tarkkuutta itekin lisää kaipaisin. Suoraan mä sentään kuvittelin tämän jo saaneeni... Taisin erehtyä kuiten, vaikka puolen asteen kallistus oikeaan päin tuntui jo alamäeksi kääntyvän. Mä oon tosi huono oikomaan kuvia.
Voi että miten kaunis! Ehkä kaunein Aukeassa näkemäni. Mieletön tunnelma. Tälle antaisin kuutosen, mutta nyt on tyydyttävä viitoseen.
Oot omalla alallas loistava. Jo kuvaa avatessani tiesin, että luvassa on pehmeää valoa, usvaa ja luontoa. Sun kuvista näkee, että sulla on silmää ja sitä suuremmalla syyllä voisi olla aika kokeilla jotain uutta?
Erittäin kaunis tunnelmakuva.
Ääh, kyllä mulla on ihan riittävästi näissä nykyisissä, tuppaa jo näissä luonto- ja autiotalotouhuissa olemaan riittävästi, siihen vielä jenkit ja hevoset päälle. Ja kun ei muuta osaa, ja näissäkin vielä opettelemista riittää, niin... Räätäli pysyköön lestissään. ;D

Kiitokset kovasti kuiten. :)
Oikein kaunis kuva. Hieno tunnelma, joutsen ikään kuin kylpee noissa puiden oksista siivilöityvissä valonsäteissä. Ehkä vähän ylämäkeen joutuu lintu lipumaan, mutta ei häiritsevästi :)
Niinkuin Krista Jokinen sen ilmaisi....

Järjetön tunnelma, aivan käsinkosketeltavan lempeä kuva.

6 bojoo, ai niin 5 max, däm.

P.s. vinossa vai, heh...
Usvaista pehmeyttä, aamuista kajoa. Luo mukavan fiiliksen. Jostakin kummasta syystä ekat sekunnit toivat mieleen Kaj Stenvallin maalausten maailman.
Sävystä ja tyylistäkin (lähes "tavaramerkki") jo tunnistaa nämä sinun aamukuvasi.
Tunnelmallinen. Symbolismiakin: valkoinen joutsen lipuu valoon päin.
Kaunis on, annan kuitenkin vain 4p, koska minusta tää valaistus ampuu jo jotenkin yli. En voi sille mitään, hillitympi olisi riittänyt. Pakko kuunnella sisäistä ääntään ja ensivaikutelmaa. Upeahan tää tavallaan on, just niitä töitä, jotka ilman muuta pitää ajatella sieltä viitosen lähtökohdasta käsin.. Se mikä hiertää voi olla siinä, että toivoisin ehkä keskityttävän joko joutseneen tai valoon, niiden kohtaaminen + erittäin paljon kertova nimi ovat jo jotenkin liikaa tavaraa yhteen juttuun.
Myönnetään, että tääkin kuva on jo siinä määrin hunajaa ja lämmintä sokerivettä että liki pahaa tekee, mutta toisaalta... Tätä mä kyllä soilta haenkin, näähän niitä huippuhetkiä on milloin kohdille sattuu. Mä luulen kuitenkin ymmärtäväni sun pointtis, siis sen että vähemmän olisi enemmän (kuten se myös usein on). Ja sitä linjaa mä mielestäni yritän ainakin jossain määrin noissa autiotalokuvissa, ainakin osassa niitä, toteuttaa. Suot vaan on niin paratiisimaisia paikkoja parhaimmillaan, että siitähän on sitten yritettävä ottaa kaikki irti. :)

Tosin onhan mulla sitä pelkistetympääkin suo-osastoa olemassa, kuten vaikkapa tuolla:

http://aukea.net/nayta.php?nayttely=4745
Tää ei kolahda muhun... johtunee värin sävystä
Itekin oon miltei enemmän mustavalkoversion kannalla. En tiiä miks mutta jotenkin se tuntuu... Puhtaammalta?
Mä tykkään!

Kiitos siitä! ^^
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.52 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty