Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuukkeli


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Kari Leo

Annetut kommentit

Toimii.
hieno.hienot värit ja tosi hyvä katse linnulla. Miten tuollaisen onnistuu kuvaamaan? :) Jouduitkos kauan olemaan tarkkailussa? Ihan kiinnostaa kun itse en metsissä liiku.Oikein hyvää syksyä :)
Toimii todellakin, upeat värit ja nuo epäterävät lehdet kehystävät linnun hienosti!
Pirkko: Olen pyörinyt näitten kavereitten kanssa niin paljon, että tuntevat jo minut. Ajattelevat varmaan, että tuo on se hyväntahtoinen hörhö, jonka taskut pullistelevat herkullista jauhelihaa. Tämä luottamus helpottaa kyllä tosi paljon kuvausta, vaikkakin jonkun mielessä olevan idean toteuttaminen voi viedä tunteja, kuukausia, tai vuosia. Näitä ruskakuukkeleita kuvasin pari päivää. Hyvää syksyä myös sinulle.
Karilla näitä mukavia ideoita (tässä otoksessa ruskalehtien lomitse kuvaaminen) riittää, ja ne on hienosti toteutettukin. Idyllinen kuva, joka ei täysin pääse oikeuksiinsa aukean harmittavan huonon värisellä taustalla - niin kuin eivät muutkaan täällä olevat kuvat. Miten kummassa ylläpito on niin "rakastunut" tuohon väriin, että jaksaa pitää siitä kiinni vuodesta toiseen!!

Hieno kuva upeilla sävyillä. Kuukkeli näyttää kuvassa jotenkin epäluonnollisen suurelta, mitä pidän kuitenkin positiivisena pointtina. Punaiset pehmeät sävyt kehystävät linnun kauniisti. Nelonen kolahtaa helposti.
Komea kuva, jossa on omaa näkemystä, ja jolla on muutakin kuin "dokumentaarista" arvoa. Siihen ei monikaan Aukeassa nähty lintukuva pysty. Hyvä!
oikein mukavia kuvausretkiä Sinulle Leo. Mukavaa katsella kuviasi.
niin tarkoitin että KAri, mutta kirjotin vahingossa sukunimesi :)
Tällaisia kuvia tarvittaisiin syksyisin lisää! Harmi kun itse ei voi vielä julkaista, eikä ylläpito ole järjestänyt syksy-aiheista kilpailua.. voisi piristää monen silmää ja saada valtavan osallistujamäärän :) Mutta siis aivan upea otos, tuli hyvä mieli.
Aivan mahtava otos. Tunnelma ja sävyt ovat juuri kohdallaan. Tuntuu kuin olisi itsekin metsässä kun tätä katsoo.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.87 (110 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty