Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

ristiriita

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Tekijä: Sampo Nevalainen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

??? 4p, ainahan linnut ja on kivoja ja kasvit, vaikka puu näyttääkin nuukahtaneelta... vai onks noiden välillä jotain henkistä skismaa?
Oli aika kuiva se kesä, jolloin otin tuon kuvan... En tiä onko noiden tirppojen välillä oikeasti mitään skismaa, mutta mun mielestä asetelma sopi teemaan :) Kiitos, Antti, kommentista!
Ilmeisesti kuva ei auennut aukealaisille sellaisena kuin sen itse ajattelin. Kuvan laatu on kyllä melko huono, mutta mielestäni kuva sopii teemaan, jos ajattelee "ristiriitaa" juurikin noiden tirppojen välisenä erimielisyytenä, kuten Antti uumoili. Minusta sommitelma tukee tällaista kuvanlukua, mutta voin toki olla sokea kuvalleni. - kuvaaja
Ole hyvä, kuka sitten oletkin tuo ylempi nimetön? Kuvaajako? Mua oikeesti vähän häiritsee nimettömyys aukeassa. Ei se aseta pelkästään nimellä esiintyviä hankalaan rooliin, vaan toisinaan myös nimettömän itsensä, kun ei oikein tiedä kenelle puhua. Olen tottunut puhumaan ihmisille, joilla on joku identiteetti. Mutta ehkä tää on vaan mun henk. koht. ongelma.
Kommentoin nimettömänä koska teeman kuvaajien nimiä ei oltu vielä julkistettu, mutta olisin toki voinut kirjoittaa loppuun "- kuvaaja", kuten tuossa toisessa kommentissani. Yleensä en esiinny täällä nimettömänä, mutta tällaisissa erityistapauksissa se on kai jopa toivottavaa. Ei tuo, Antti, ole vain sun henk. koht. ongelma, olen itsekin ihan samaa mieltä :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.68 (44 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty