Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Coyote Road


-Teemu Tuuloskorpi

Annetut kommentit

Mä pidän, miellyttävät sävyt ja hyvä tilan tuntu. Ja kojootti kruunaa kuvan. pistin 4p.
Tie johdattaa mukavasti sinisille vuorille ja matkalla kohtaa kojootin/ketun. Pelkistetyn onnistunut otos.
Missä varjo?
En toisaalta väitä että koira olisi muokattu kuvaan jälkikäteen.. Näyttää vain pikkaisen oudolta mun silmiini.
Nyt kun sanot, niin tosiaan varjoa ei ole. Joka tapauksessa "koiraa" (joka siis on kojootti), eikä muutakaan ole lisätty jälkikäteen.
Oih, kerrankin suippotiekuvassa on kiintopiste! Kummallinen kuva muutenkin, jännä rajapinta tasamaan ja vuoriston välillä ja tie kivasti yhdistää nämä. Hieno.
Yksi kuva kertoo enemmän, kuin...
Aivan loistava kompositio - ja muutenkin mainio kuva!
Toimivaa pelkistystä.
Hieno kuva!
Arvaa miten ois aika huikee!? Jos tos yläosan rajaisi silleen, että taivasta ei näkyisi (juuri tuosta missä taivas tulee ekana vastaan), jolloin olisi hankala hahmottaa, että vuoria ylipäätään on kuvassa. Silloin näyttäis, että tie jatkuu taivaalle! Mitäs mieltä muut ois :)
Sairaan hieno, huolisin jo tauluna seinälleni (jos omistaisin iskuporakoneen tai seinät ei olis kiveä). :)
Santun ajatuksessa on ideaa ja täytyy sitä kokeilla, kunhan ehtii. Kiitoksia kaikille kommenteista.
Inhottavaa tässä on se, että kojootti - vaikka onkin aito - ei _näytä_ aidolta! :/ Tekee kuvalle hallaa. Mutta onhan tää siis aivan mahtava!
Kyllä tähän kuvaan tuo taivas kuuluu ehdottomasti, eikä sitä ole syytä rajata pois. Olet ollut kameroinesi oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja vieläpä osannut tallentaa tilanteen niin, että homma toimii.Kuvankäsittely miellyttää silmää. Tuo seisahtunut kojootti tuo kuvaan sellaisen tunnelman, että aika on hetkeksi pysähtynyt. Ilman kojoottia tämä olisi vain kuva kuvien joukossa, mutta nyt 5p.
Joo Joni, kojootti tosiaan on hieman epätodellisen oloinen. Täytyy kokeilla taikoa siihen sävyjä jostain. Tää on aika hankala kuva käsitellä, kun alkuperäinen on G9:llä ammuttu ja vielä jpg-muodossa. Päätin, etten tuolla reissulla raahaa järkkäriä mukana, vaan olen lomalla:-) Arvatkaa monestikko kaduin päätöstä.

Toisaalta tämäkin kuva olisi voinut jäädä järkkärillä ottamatta. Ajoin autolla ja yhtäkkiä näin 3 kojoottia taustapelissä. Jarrutus tienreunaan ja ulos. Hirveän pitkään siinä ei siis ehtiny arpoa asetuksia.

Khyllä tätä kelpaa katsella!
Joo tässä on hieno asetelma kertakaikkiaan! Muutenkin kuva miellyttää silmää! 5p.
missä on varjo?:) en kyllä jaksa uskoa aidoksi.. mielestäni noin pieni eläin on jopa mittasuhteiltaan oudon suuri jos vertaa esim kaistaviivaan jonka vieressä seisoopi.. copy pastettu ja huonosti. hieno tie kylläkin
Tästä linkistä voit Jari katsella yhtä orginaalia (hieman enemmän pakattu kuin varsinainen orginaali), josta löytyy peräti kaksi huonosti copy pastattua kojoottia.

http://www.prettyspot.com/kuvia/img_1364.jpg

Loput kommentit annoin sinulle Jari tuossa varastokuvassani:

http://aukea.net/nayta.php?teos=35432

jota myös olit käynyt kommentoimassa. Laitan nyt vielä sen tämänkin kuvan orginaalin, jotta sekään ei jää epäselväksi.

http://www.prettyspot.com/kuvia/img_1365.jpg

Ei suomalainen usko ennen kuin näkee.. syytä ottaa hernettä nenään ei kuitenkaan ole. Pahoittelut että olin väärässä, orginaalissa toki ei ole noin jyrkkä kontrasti joka saa kojootin näyttämään enemmän irralliselta.. vaikka kuvan olet ristinyt muokatuksi, en usko että tarkoitus oli saada kojoottia näyttämään noin irroitetulta. Ilmassa etenkin noin tasaisella/lämpimässä on lämpöväreilyä ja ties mitä muuta.. ja ne olet poistanut kontrastilla. Tämä kojootti on myös erikoisen kookas niin luikuksi eläimeksi.. on tainnut saada hyvin syötyä.
Ei tämän kaltaiset forumit toimi jos jokainen vaan hehkuttaa jokaista kuvaa eikä ikinä epäröi tai anna palautetta tai jopa hauku jotain valokuvaa välillä.. mikä on nyt jo aukeassa suora rikos tai haistattelua :)) älä ota sitä henkilökohtaisesti.. esim jos tässäkin kohtaa luonne antaa periksi voisit jopa harkita että shoppaisit kojoootin kohdalta kontrastin vähän lievemmin näin se näyttäisi enemmän siltä että ilmassa on väreilyä ja kojootti ei ole kuin paperinukke. toistaalta voit ottaa sen uhkailuna tai vit..luna, missä ei kukaan voita mitään:)
En mä hernettä ota nenään.. tykkään vain terävistä keskusteluista. Kojootti on ehkä hieman liian irrallinen ja sävytön, kuten tuolla aikaisemmissa keskusteluissa on jo todettu ja tunnustettu. Kuitenkaan tuosta alkuperäisestäkään ei järin paljon sävyjä irti saa, vaikka kuinka koettaisi.
ohan siinä alkuperäisessä ilman omat värinät mukana, nyt kojootti ja sen reunat on laaserin terävät ja elukka pikimusta
Vai laaserin:-) No olkoot niin sitten.
:)
Hienot sävyt. Joo. pikkasen on tässä kuvassa tuo kojootti liian irrallisen näköinen verrattuna alkuperäiseen. Mutta kaikkinensa hieno, maisema, sävyt, tie, vuoret.
Varjoaan nopeamman kojootin polku ja ihmissivilisaation tie risteää. Olet rajannut alkuperäisestä kuvasta taideteoksen. 4p
Huh, onpa hienoja kuvia sulla. Tai en tiedä, perussettiä, ehkä. Säväytti kuitenkin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.84 (143 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty