Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kohti yötä

Tässä ois tämmöne kuva.
Oon tehny tätä viimisen kahen kuukauen ajan.
Kuvaan meni arviolta n. 25 tuntia.
Työkaluina Photoshop7 ja Wacom Intuos3
-Antti Uusikylä

Annetut kommentit

ja tosiaan...jos pisteitä antaa oisihan se mukava et perustelis myös, tuli sitte hyvät tai huonot pisteet :)

Yksinäinen lapsi ja puhkitykätty nalle ovat aina hellyttävä yhdistelmä, ja vielä pienemmiksi ja hellyttävämmiksi muuttuvat pauhaavien luonnonvoimien armoilla. Sähkönsininen salamointi pilvissä on upea, yläreunaa kohti muuttuu jälki vähän jotenkin viimeistelemättömän ja karkean näköiseksi - olisi ehkä voinut katkaista yläosan pois, että olisi ikäänkuin vaakakuva?
Aivan ihana!!!
Upea! Pojan punainen paita erottuu hyvin tummasta merestä, muttei hyppää liikaa silmille. Laittaa ajatukset kiitämään.
Varsin puhuttava ja komea kuva, mutta laittasin noiden pilvien yläreunoihin suurpiirteisempiä valkeita muotoja ja pehmeyttä, jos se korostaisi lisää tilan tunnetta ja suuruutta.. Tai jotakin sellaista. Väreistä tykkään eniten.
Itse croppaisin pilvistä kaiken vaalean pois eli about pojan päästä n. pojan korkeus ylöspäin jättäisin. Komeat ovat aallot ja salamoiva taivas.
Annoin nelosen ja siihen sisälty ylimääräinen piste työmäärästä. Kuten edellä onkin todettu niin yläosan rajakohdat on hieman jäänyt kesken/epäonnistuneet (yläosan pilven reuna-alueet). Tuosta ei nyt ihan selviä ovatko nuo pilvet kohoamassa taivaisiin vaiko tulossa katsojaan päin. Epäilen, että tossa kohtaa et ole ollut varma itsekään. Suosittelen ettet katkaise kuvaa vaan koetat saada tuon yläosan istumaan. Muista, että yläosassa mittasuhteet ovat valtavia, joten perspektiivin kanssa tulee ongelmia mutta lopputulos onnistuessaan on varmasti mahtava.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.61 (23 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty