Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

10.10

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Ylt' ympäri tanhusi terhenet yön,
utu ulapan aalloilla sousi,
unen vallassa laaksojen lammet ui -
ja uni se nousi ja nousi.

- Eino Leino

-Aki Karjalainen

Annetut kommentit

Tämä on kyllä erittäin hieno, paljon parempi kuin edellinen, toimisi yksinkin. Komea tuo hopeinen heijastus, joka paljastaa veden pinnan--voi kuvitella miten tuuli sitä liplattaa. Pitkä valotus tekee pilvistä sopivan autereiset.
Juu, erittäin hieno. Ehkä kuitenkin rajaisin kuun-mollukkan kuvasta pois. Kaunis kuunvalo riitäisi. Hyvä kuitenkin. 4p.
Kuva on muuten hieno, mutta kuu saisi olla alempana ja kraateritkin voisivat olla näkyvissä. Helpommin sanottu kuin tehty, toki. :) 3p.
Kauniit värit, kuten Kimmo ehdottikin, rajaisin kuun kuvasta pois. Valo heijastuu hienosti muutenkin veden pinnasta sekä pilvistä.
hopeinen kuu luo merelle siltaa... kaunis kuva, tosin kärsinyt kovin pakkauksesta. tuntuu tosiaan kuin olisi väkisin rajattu kuu mukaan, aina ei tietenkään voi odotella parempaa hetkeä...
Alhaalta turhan tiukka makuuni. Ilman mollukkaa.. Voisi olla aika hyvä tiukka vaakakuva toimisi mielestäni tässäkin(, kuten maisemakuvissa yleensä,) hyvin.
Kiitoksia kaikille kommenteista ja pisteytyksestä! Hain tähän kuvaan unenomaista tunnelmaa. Rajaus voisi tosiaan olla parempikin. Kuunmollukka oli vain ehtinyt vähän turhan korkealle taivaalla. Itse pidän ensimmäisestä kuvan pysähtyneestä alakulosta enemmän kuin tästä, vaikka pisteiden valossa näyttää olevan toisinpäin. Parina nämä kuvat kuitenkin kuuluvat yhteen.
On todella kaunis!!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.23 (43 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty