Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nopeehopee

Ilta oli sateinen, pimeä ja tylsä.
-Kimmo Keijama

Annetut kommentit

Woou.. mahtava!
HIENO!
on kyllä todella upea kuva, kiinnostaisi tietää miten tuollaisen efektin saa aikaan, miten valaistu/käsitelty, jos kehtaat kertoa.

Laittaisin vaikka heti seinälle. 5p
Tod Hieno
On kyllä makea. En aivan osaa päättää häiritseekö minua, että tuo "loiskahdus" leikkautuu vai ei. Siitä hyvästä 4p.
Sateisena ja pimeänä sekä tylsänä iltana on hyvä harjoitella vaikka tisikipöydän lavuaarissa. Harjoitus kannattaa aina, suurta tunnekuohua tämä ei itselleni tuo.
Jos ei yläreuna olisi leikkautunut pois, niin 5, nyt vain 4,99 bojoo

Hieno kuva, jossa upea tarkkuus ja hienot sävyt.
Kauniisti tomaatti uppoaa.
Tarkka ja komeasävyinen kuva noin muutenkin.
Molskahduskuvien eliittiä sanoisin.
Itse pähkäilen yhä tuon rajauksen kanssa. Voisi olla parempi, jos "rinkula" näkyisi kokonaisena... vai olisiko sittenkään? Joka tapauksessa kaiken kaikkiaan hieno ja tarkka kuva.
Hei, tuohonhan (outo sana, kuulostaa Japanilta) ilmestyy SYDÄN siis tuohon tomaatin muodostamaan monttuun ja tomaatti taas on SYDÄN-YSTÄVÄLLISTÄ kamaa. ;)
Hyvin on liike pysäytetty, tarkkuus ja sävyt ovat ammattimaista tasoa. Mutta kuitenkaan ei välty ajatukselta, että siinä on vain veteen pudotettu tomaatinsiivu. Eikä otsikkokaan oikein auta ainakaan minua kehittämään tähän mitään "tarinaa".
Harmi kun tuo loiskahdus tosiaan leikkautuu. Sen lisäksi ehkä joku syvempi allas olisi parempi, niin pohjan heijastumat eivät olisi yhtä ilmeisiä (vai heijastuuko tuossa jotain kohteen yläpuolella ollutta sittenkin?). Muuten kyllä varsinkin tuo normipisarakuvaa monipuolisempi muoto ja lähes metallinen lookki miellyttää.
Teknisesti onnistunut kuva, jossa valaistustakin on ilmeisesti mietitty. Harmaa (ilmeisesti tiskialtaan) tausta tuo punaisen tomaatin passelisti esille. Rajaus toki voisi olla laajempi, niin tulisi hieman sydämenmuotoinen uppoamiskohta paremmin esille ja loputkin pisarat mahtuisivat kuvaan kokonaisuudessaan. Hieman siis jää uupumaan täysistä pisteistä, mutta jo nyt lajissaan hyvä kuva.
"kiinnostaisi tietää miten tuollaisen efektin saa aikaan, miten valaistu/käsitelty, jos kehtaat kertoa"

Valaistus hoitui muutamalla keittiön lavuaarin yläpuolella (kiinteästi) olevalla spotilla ja katon (tai itse asiassa kaapiston alareunan) kautta suunnatulla salamalla. Jälkikäteen Photarissa tsekattu vain kurvit ja pieni terävöitys. Värikylläisyyttäkin taisin aavistuksen säätää.

Kiitos kaikille kommenteista.
Tässä on jotain erikoista. Täydet pisteet omaperäisestä kuvasta (idea varmaan on useammallakin mielessä käynyt). Toimii.
Wou, vesi on upean näköistä! Tomskun epätarkkuus hämää, mutta sillehän ei mitteen mahda.
Eikö näitä ole nähty jo tuhansia? Kaikenlisäksi tämäkään ei teknisesti ole kovin näyttävä, liikaa epätarkkuutta ja rajaus on huono.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (102 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty