Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Capoeira


-Jesse Jokinen

Annetut kommentit

Ylhäältä ja alhaalta sais olla katkeamaton, mun mieleen. Eli ihan paska. :D no ei, 4p.
Töissä tulee ihasteltua useasti malliksi jäänyttä Capoeiraesitettä, varmasti huikea laji. Mustavalkoisena toimii kyllä kuin junan vessa. Hahmot sulautuvat toisiinsa ja käsiä ja jalkoja viuhuu vähän joka suuntaan. Jollain hassulla tavalla tulee jopa mieleen "pisarakuvat" jossa kiinteä objekti kohtaa nesteen. Kahvi ja maito? Rajaus tökkii tosiaan kun raajat katkeilee, toimisikohan paremmin vieläkin voimakkaammin rajattuna, jolloin raajat katkeisivat jokaisella sivulla. Voisi olla aika vinha. Foor poang täältäkin.
miusta saisi alhaalta katketa lahkeen puolella, muuten ei nillittämisiä. hieno.
Jannen kans samaa mieltä. Katkeaminen ei sinänsä haittaa, päinvastoin, mutta alhaalta sais katketa hieman ylempää. Kiintoisa kuva.
Oooh! Vau! ja nuo vatsalihakset;)
Tässä on todella vauhtia, kuvaaja on oikeassa paikassa tai asennossa (alla?)mv toimii, hiukan häiritsee tuo taustan valkoisuus, melkein tekisi mieli photrailla lisätä jotain:)
hieno kokonaisuus
Ihme puhetta reidestä katkeamisen puolesta, Nimenomaan kun nilkkaa ja ihoa näkyy jonkin verran niin tietää että asennolle on jokin pohja.
Meki, ei se ollut ihme puhetta vaan mielipide. Minä puolestani en ymmärtänyt tuota sun kommenttiasi, taidan olla vähän tyhmä.
täydellinen hetki, terävä kuva, hienot geometriset linjat, kontrastit: valo ja varjo, pehmeät housut-jäntevät lihakset. valkoisuus toimii hienosti, ainoa mikä häiritsee on tuo irtonainen jalka. viiden pisteen arvoinen kuva, harmi että ehdin painaa nelosta perehtymättä kunnolla, olen pahoillani.
Hieno! itsekin lajia hetken harrastaneena tulee extrasydänpomppu nostalgiasta.
muovinen kokonaisuus,kuten käsitelty digikuva tulee ollakin,kuvassa kyllä hyvääkin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.51 (70 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty