Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ihmeistä suurin


-Ilja Hackman

Annetut kommentit

Valo on hallussa ja kuvapari toimii.
Edellisen sanoin homma on käsineessä ja pari on toiminut jo ennenkin. Ehkä nainen pitäisi olla pääosassa? Isompi kuva?
Tasaisen tyylikästä, mutta Ismon tavoin ihmettelen. Nyt geishankokoinen, alusasumainoksen tavoin esiintuotu nainen jättiläismiehen rinnalla herättää indoktrinaatiopeikon. Krouvi, tuunamaton mies ja sametinpehmeä synnyttäjä. Siittäjällä hymy ja tulos hallussaan. Mutta kuvan naiivi nimi kai todistaa, etten enempää voisi hakoteillä olla.
Hieno pari! Herkkä.... Mutta kun aukeassa ollaan, niin jotain korjailtavaa pitänee aina ehdottaa. Siitäkään en ole varma, mutta naisella näyttää olevan lasit silmillä, vai onko, olisi voinut ottaa poiskin kuvauksen ajaksi.. Jotenkin ei sovi teemaan. Silti, toimiva setti. 4p.
Erittäin kaunista. Valo on upea! Kuin myös kokonaisuus.
Kiitoksia kommentoijille! :)
Heinon Markulle voisi heittää sellaisen indoktrinaatio vaihtoehdon, että vaikka jo itse raskaus onkin ihmeellinen asia, todentuu se miehelle vasta synnytyksen jälkeen.. Ja koska kyseessä on henkilökohtainen dokumentti, niin näin ainakin minä tämän ihmeen koin.
:)
Hyvä kuvapari. Olen Markun ja Ismon kanssa erimieltä. Tämä lähestymistapa on huomattavasti mielenkiintoisempi ja parempi. Naisen tuominen päärooliin, tekisi tästä kuvan satojen muiden joukossa.
Pakko vielä sanoa, noista laseista. Luullakseni lasit kuuluvat naisen persoonaan ja siten ovat juuri oikeassa paikassa, eli päässä.
Kuvaajan kanssa (näin isänä) sama fiilis: miehelle se todellakin todentuu konkreettisesti syntymän jälkeen...

Tämä fiilis välittyi välittömästi kuvan nähtyäni.

Täytyykin ottaa ihmisiltä näköjään aina lasit pois, jos heitä kuvaa, koska ei näemmä kuulu....

5:n pisteen laatukuva.
P.s. Kävin kuvasi innostamana katsomassa muitakin otoksiasi ja onpas hienoja kuvia kaikki.

Loistavaa jälkeä.
Vielä kun olisi tummassa päässä hieman sävyjä, niin olisi kyllä oikein mainio kuva.
Toimiva, ajatuksia herättävä kuvapari. Yhdyn Markon toivomukseen, mutta toisaalta Iljan kuvia nähneenä arvelen, että tumman pään "tukkoon" vetäminen on ollut ihan tietoinen valinta. Hyvä tämä on näinkin! :)
Kiitoksia kaikille kommenteista!
Todella synkkää ja mustanpuhuvaa, sitä kai kuvaaja halusikin, koska valaisu ei todellakaan tue iloista perhetapahtumaa päinvastoin. Valo on hallussa vasta kun ymmärtää sen merkityksen, todella paljon parannettavaa, valitan mutta roskaa tässä yhteydessä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.63 (73 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty