Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ruusun pesä


-Jukka Harjula

Annetut kommentit

Nätit värit ja muutenkin kiva kuva vähillä aineksilla, mutta minkä sille voi että silmät tykkää katella tällaista. Ehkä vasemmalta vois pienen siivun lohkaista veks.
Omaan makuuni hieman liian imelä ja asetelmallinen. Hauska nimi. Kyllä, vasemmasta laidasta joutaisi siivu pois, eikä ruusunmarjat olisi vielä liian reunassa.
Hieno ja miellyttävä kuva, jossa symboloituu, kuinka elämä vaipuu horrokseen talven ajaksi. En ole tuosta rajausehdotuksesta aivan varma--jos ottaisi vasemmalta pois, niin marjat ei olisi enää nätisti kultaisessa leikkauksessa. Lisäksi tuo fade out mustaan vasemmalla on hieno. Otin vapauden koittaa muuntaa tämän mv:ksi, ja mielestäni toimii niin vielä paremmin.
Hauskaa syksyä ja kerrankin ilman vaahteran lehtiä. Miellyttävä väritys, jonka takia kuva on otettu, olisi jopa voinut saturoida eineen lisää. Minusta vinjetoinnille ei oikein löydä puolustusta, parempi laidasta laitaan samaa iloittelua.
Eka mikä tulee mieleen on se että suora salama ja slam.
Liikaa kaikkea kuvassa minun makuuni:(
minusta tämä on hyvä: keskellä kirkkaampaa ja reunoilla tummempaa. sommittelu on hyvä, rajaus kans :-)
Mv ois komeempi... Nyt 3p.
Kaunis. Minusta kans sommittelu ja rajaus toimii ihan hyvin, lähinnä tuon vinjetoinnin ansiosta - kirkas keskialue ruusunmarjoineen korostuu. (Jos rajaamaan alkaa, niin ehkä sitten neliörajaus niin, että nuo tummat alueet rajautuvat lähes kokonaan kuvan molemmilta puolilta...)
Hieno, josta ei viitsi ruveta pilkkuja viilamaan.

Kun kerran on hieno, niin on hieno, thats it.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.03 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty