Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

18/20

Juoksevat hevosetkin kilpaa
kovasti piiskattuina
toisille mainetta tuoden
vain itse vähemmän saaden

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Harri Holtinkoski

Annetut kommentit

Kuin kiinalainen viisaus, 3p.
Pidän raviurheilua eläinrääkkäyksenä. Olen aina inhonnut sitä.Tuntuu kuin juuri Sinä olet pukenut ajatukseni runoksi! Siksi tämä todella kolahtaa! 5.pistettä.
Vähän pliisu tai itsesäälinsekainen, vaikka aihe ja idea on hyvä. Kaipaisin tähän voimaa.
5p! vedät nyt kyllä minua lukijana vahvasti nyt sinne älyllisyyden kiertoradalle.. vaikka et horjutakaan pyhää uskoani raviurheiluun :D olenhan tunnetun hevossuvun jäsen (ja hevosmiehiä löytyy itse asiassa äidinkin puolelta) ja sillä asialla on minun helppo kehuskella, vaikka ohjastuntumaa ei omakohtaisesti olekaan... hevoset nauttii juoksemisesta siinä missä ihmisetkin ja sitten kun voitan lotossa, ostan oman hevosen ja tienaan sillä montakyt yks tonnii :D

mutta siksi kumminkin ymmärrän tätä, koska henk. koht. juoksu-urheilijana samaistun enempi hevoseen, kuin ohjastajaan.. minussa on jotain samoja herkkiä luonteenpiirteitä kuin hevosessa.. siksi oon myös aina ollut vähän ihastunut tyttöihin, jotka tykkää hevosista ;)
Tätä en kyllä osaa pisteyttää, mutta ei kai se aina ole pakko. Sisältö tuntuu aika selvältä. Ehkä vähän jo liiankin selvältä.
Jaa. Hivenen lattea. Hevoskurjat...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.43 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty