Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syysaamu


-Heikki Salmi

Annetut kommentit

Kuin vesivärillä tehty, sopivan utuinen , sommitelma hyvä.
Kuva on rauhallinen ja antaa seesteisen vaikutelman, toimisi kenties sisustuskuvana:)
Näitä on nähty, mutta mitäs sitten. Kaunis, maalauksen omainen kuva jossa asiat kohdallaan. Ehkä ottaisin pari senttiä ylhäältä pois ja alhaalta tuon harmatavan alueen, ehkä en?
Tavanomainen, mutta kaunis siitä huolimatta :)
Ei tää mun mielestä oo tavanomainen. Tyyliin jos joku pistäs pyörimään slideshow'n maisemavalokuvista niin tämä erottuisi ihan selvästi. Johtunee sumusta, sitä on niin hankala kuvata. Sommitelmakin on hieman epätavallinen, mut se sopii mun mielestä koska aihe on niin pelkistetty ja öö, "epädynaaminen" että perussommittelu tekisi siitä tylsän. Minusta tuollainen rajaus on "se juttu" tässä.
Kauniit värit ja kivahan tuolla olis olla! Kai se on nykyään niin että me odotetaan tälläsessä kuvassa olevan jotain, mikä kiinnittäis huomion, kuten lintu tai vaikka uiva karhu. Mutta kyllä näitäkin tarvitaan.
Miellyttävä, seesteinen ja harmoninen. Mutta jonkinlainen vastapaino tuolle seesteisyydelle tarvittaisiin, jokin kontrasti, joka lisäisi mielenkiintoa. Joku karahka tai kivi joka rikkoisi veden pinnan tms.
Pidan voimakkaasta kontrastista, mutta tahan sita ei mielestani tarvita. Laituri tai joku vastaava sopisi tahan seesteisyyteen, mutta ei sita erikseen tarvitse rakentaa tai kloonata. Hyva nain ja voisin taman tapaisen seinalle ripustaa - paitsi ylareunasta voisin vahan rajata pois. Tavanomainenhan tama on, mutta so what! Katselu rauhoittaa mielen.
Oivoi voi miten kaunis. Voi olla että se jotain kaipais, jotain mustaa varjoa, heinikon varjoa etualalle, yksi korsi edes.
Ihan perus-OK tunnelmointikamaa. Pieni pehmeys sopii tähän ihan hyvin, mutta liityn siihen osajoukkoon jonka mielestä ylhäältä voisi vähän napsaista pois.
Erämaaromanttinen emootio. Yksinkertainen ja kaunis. Ei muuta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.08 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty