Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kyhmyjoutsenet

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Kari Leo

Annetut kommentit

En malta olla kommentoimatta vielä tätäkin. Olen nimittäin sitä mieltä, että tässä on mainio esimerkki siitä, ettei noihin pisteisiin kannata suhtautua kovin suurella vakavuudella Aukealla olevien kuvien keskinäisen paremmuuden mittarina, vaan ne toimivat siinä tehtävässä suuntaa-antavasti.

Tämä kyhmyjoutsenkuvahan on perin tavallinen lajikuva tylsässä, melko kovassa valossa vailla sen kummempia taiteellisia tai dokumentaarisia ansioita, vaikka poikaset siinä kivasti ovatkin ja tuo laitimmainen mukavasti koipeaan ojenteleekin. Sen sijaan näyttelyn viimeisessä karikukkokuvassa on omaperäisyyttä ja taiteellisuutta vaikka muille jakaa. Siitä huolimatta näiden kahden kuvan keskiarvoero on vain 1.1 (2.84 vs. 3.94), kun ääniä jo on kummallakin reilusti eli n. 50.

Pidän kuvien välistä tasoeroa sen verran isona, että sitä paremmin kuvaava keskiarvoero olisi lähempänä kahta kuin yhtä pistettä. Omat pisteeni näille ovat vielä painamatta, mutta harkinnan jälkeen ne ovat tälle hikisesti 2 p., kun taas karikukolle painan viitosta sen pikku puutteista huolimatta. Ettei nyt tule mitään väärinkäsityksiä: tuo mielipiteeni pisteistä on tietenkin vain henkilökohtainen käsitykseni, jota saatte ihan vapaasti pitää vääränä, jos siltä näyttää.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.92 (63 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty