Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yksi, vaan ei yksin


-Kaisa Erkkilä

Annetut kommentit

Aika hienosti erotettu yksittäinen pisara. Miten se pysyykin kiinni tuossa korresssa, kun näyttää näoin isolta. Tykkäisin ehkä enemmän neliörajauksella, jolloin yläosan tumma osa jäisi pois.
Me like. Vaikka toi tumma alue tuolla yläosassa minunkin silmää vähän häiritsee...
Hieno. Neliörajaus pelkästä alaosasta :) ?
Kiitos kommenteista. Myönnetään, neliörajaus voisi toimia paremmin. Sitä on niin sokea omille töilleen ja niiden korjaamiselle, kunnes joku muu asian ilmaisee. Aikaisempien periaatteideni mukaisesti en kuitenkaan ala nyt rajata kuvaa uudelleen tässä yhteydessä. Kokonaisuus kommentteineen informatiivisempi, kun tuo lkuperäinen on kaikkien nähtävissä.
Neliörajaus vois toimia paremmin, mutta kaunis tää on näinkin:)
Hieno kuva! Olisiko täydellä aukolla mahtanut tulla liian pieni terävyysalue koska siten olisi saanut bokeh pallot pyöreiksi?
Kaunis yksityiskohta upeasta luonnostamme. Minäkin pitäisin enemmän ehdotetusta neliörajauksesta, se toimisi hyvin. Tällaisena 3p, neliönä 4+.
Ajattelin ehdottaa neliörajausta alhaalta. Sama ajatus oli näköjään tullut muutamille muillekin mieleen :) Kaunis.
Tervehdys Kaisa! Komppaan aiempia kommentoijia, aivan upea lähikuva johon itsekin kaipaisin hivenen tiukempaa neliörajausta. Mutta tälläaisenaankin ehdottomasti paikkansa ansaitseva otos.
Harvinaisen yksimielistä porukkaa! Kiitokset kaikille. Tällaisena tämä foorumi on mielestäni parhaimmillaan - avaa silmät näkemään kuvan uudella tavalla. Itse en luultavasti olisi tuota neliörajausta hahmottanut, niin fiksoitunut sitä on tuttuihin ja totuttuihin mittoihin ja siihen, millaiseksi jonkun kuvan on päässään (ja näytöllään) mieltänyt.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty