Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

omakuva

- tiedän, hiukset katoavat mustaan.
-Eetu Ahanen

Annetut kommentit

Hiukset katoavat mustaan... =) No ei, en vaan osaa sanoa mitään järkevää, tykkään.
Pidän sommitelmasta ja puskien liikkeestä.
Pysähtynyt tunnelma, piristävän erilainen. Mystinen: mieli alkaa kehitellä erilaisia tarinoita..
hiano
Ei ainakaan hetken huumassa otettu, nähty vaivaa sommiteltu fillari sekä syksyn lehdet haravoitu mukaan.
Jotenkin mä pidän,vaikka se pieni etsin tuolla päässä sanoo vähän muuta,mutta tässä on jotain mutkatonta rehellistä ja ajatonta:)
Miellyttävä värimaailma ja sommitelma. Toisaalta, kuvan sävyt ja tekstuurit ovat kuin fotarikierroksen jälkiltä pahoinvoivien näkösiä. Tarpeettoman tylsä kuvateksti, kieltämättä - ihan kuin meillä ei nyt olisi oikeus kritisoida asiasta. Ei olisi muuten tullut mieleenkään kritisoida hiuksista, enkä sitä nytkään tee. :)
Sinänsä kuvassa on paljon hyvääkin, asioita joita Mia ja Pirkitta jo mainitsi. Itse toivoisin kuvaan lisää tilaa ylhäälle, nyt tuo kuistin peltikaton raja häiritsee tuossa kuvan yläreunassa. Voi olla, että sävyt ovat tarkoituksella tälläiset, mutta mielestäni niissä ei ihan ole onnistuttu. Jotenkin tunkkainen ja homeinen fiilis jää. Se kai kuitenkaan ei liene kuvaajan tarkoitus?
Persoonallinen ote. Kiintoisa.
Suuret kiitokset kaikille!
Ylhäällä tosiaan saisi olla enemmän tilaa, harmi että huomasin sen vasta kuvat otettuani. Värimaailmalla kyllä hain tietynlaista fiilistä, jossain määrin tunkkaista - tosin ei ehkä homeista kuitenkaan :) Joka tapauksessa itse olen melko tyytyväinen väreihin.. tai siis nyt uskoisin niiden tukevat kuvan tunteita hyvin.
Viehättävä kuva ja sommitelma.
Koskettava tunnelma, erehdyin ensisilmäyksellä luulemaan Sarkolan työksi. Itse en kaipaa lisätilaa ylös, päinvastoin kuva voisi olla mielestäni tiukemminkin rajattu sieltä. Kokonaisuus hyvin hallussa.
hieno ja karu. Tulee mieleen et tää olis jossain lapissa, siis mielikuvissa.
oi hitsi krasseja! kasvaispa munkin äkkiä.

miksi tyyppi on alasti? vähän arveluttaa se että valokuva on taidetta jos ihminen on alasti. Eikö se ole ikävää polkea fillarilla ilman vaatteita. Vai onko se käynyt viskomassa vaatteet jonkun villin tanssin aikana jonnekin ja sitten nuukahtanut tohon?

hienot värit ja tunnelma ja ylipäänsä, mutta miksi se on noin sumea ja vähän vinossa. jos sitä viimeistelisi hieman.

nyt kun katon uudestaan niin se pyörähän onkin ihan lehtien peitossa eli tyyppi on ihmeellinen erakkonudisti jossain hassussa mökissä missä on roinaa.

toimisikohan kuva paremmin jos se olisi rajattu neliöksi niin että terassi vain näkyisi

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.09 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty