Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

(nimetön)

Kuva sijoittui Kamera-lehden suurkuva-kilpailussa sijoille 4-10 (joulukuun Kamera 2009)
-Eetu Ahanen

Annetut kommentit

Tälläinen samantyyppinen kuva oli Kamera lehdessä takavuosina,tyttö lähes leijuu vaahteranlehtien päällä,tykkäisin enemmän jos vasemman ylälaidan oksastoa ei olisi
Minusta nuo epätarkat oksat tuovat kuvaan muuten puuttuvaa syvyyttä. Leikkaisin hieman vasemmalta, koska vasemmassa yläkulmassa oleva reikä oksistossa vie vie liikaa huomiota. Kuva olisi vielä tehokkaampi, jos sormet ja mikseivät varpaatkin olisivat harallaan. Oikea käsi ei ole nyt ihan nappiin osunut; katkeaa. Hieno kuva, jonka värimaailma tarvitsee noita muutamia vihreitä lehtiä.
Jos tämä olisi erään Santerin kuva (voisi meinaan ihan hyvin olla), niin keskiarvo alkaisi kolmosella kakkosen sijasta ja kommentit olisivat vuolaasti kehuvia. Se on sitä aukealaista henkilökulttia.
Vai henkilökulttia? Ikävää toisaalta jos kaikki eivät ole ns. "samalla viivalla", mutta niin kai se aina menee, kun on ihmisistä ja mielipiteistä kyse. Minä aion tehdä parhaani ja arvioida kaikkien kuvia miettimättä kuvaajaa:)
Minusta tässä kuvassa tytön asento, sormet ja varpaat ovat just hyvin, koska näin hän on luonnollisessa asennossa ja sen aistii.. sormien ja varpaiden harittaminen vaatii "ponnistusta" varsinkin niiden pitäminen.. Tästä häviäisi jotain hyvinkin oleellista, luonnollisuus ja sen mukanaan tuoma tunnelma, että tytöstä on kivaa olla suuren puun alla, katsella taivalle ja tuntea allaan tuhansia syksyisiä lehtiä. Nautinto, jota niin valitettavan harvat aikuiset enää "uskaltavat" kokeilla:) Pidän kuvan väreistä- tästä tulee Marimekon mainoskatalogiin vaihteeksi mukava kuva. RAIKAS.
Lähti käsistä ed. viesti. Ei siis pitänyt arvostella Marimekkoa vaan ylipäätään mainoskatalogien kliinisyyttä.
En pidä tämän kuvan epäterävistä lehdistä, enkä kuvassa olevasta ruskeankeltaisesta sävystä mikä näkyy mallin raajoissa.
Huvittava tuo ylimmäinen nimetön kommentti, mutta ei siitä sen enempää. Mielipiteitä saa toki esittää. Itse kuvasta sitten: Tykkään sommitelmasta ja lämpimistä väreistä, ja kuten Kari sanoi, vasemman ylänurkan oksat tuovat kuvaan mukavasti syvyyttä. Kuva saa myös ajatuksia liikkeelle, mikä on aina hyvä asia. En tiedä johtuuko pakkauksesta vai mistä, mutta kuva on vähän suttuisen tuntuinen. Tykkään joka tapauksessa.
Komppaan edellistä, terävöittää olisi voinut myös lopullisessa koossa, muuten huippu.
Ihan hyvä kuva.. yläreunan lehdet vähän häiritsevät! Olis ehkä kannattanut rajata ne pois. Se on tietenkin maku asia..
Idea hyvä, en tiedä kirjoittiko joku tästä, en jaksanut lukea, mutta voi perskele noi jalat suututtaa mua, jalat pitäisi taivuttaa /varpaat kohti maata. Eikä olla noin sönkkönä. :D tanssijan vikaa, että kiinnitän kroppaan huomiota, ja jos ihminen olisi.. tai kyseiseen malliin ja hänen asentoonsa olisi panostettu enemmän pitäisin.
Mut hienot 3p annan. :> Koska mulla kun ei ole varaa kauheesti arvostella, kun en ole marttyyri ;>
Kuvassa on syksy. Koleaa, kasvit kuolevat. Vaahteranlehdet putoavat. Lehtien seassa makaa tyttö kädet levällään, yöpaidassa ja avojaloin, koleassa syksysäässä. Minulle tulee sellainen fiilis, että tyttö on mätkähtänyt tuohon jostain talon parvekkeelta ja kenties kuollut niille sijoilleen. Eli tuohon ihmiskunnan edustajaan kaipaisin jonkinlaista "elonmerkkiä". Kädet toisessa asennossa tms. ?
Kiitos kaikille kommenteista ja ajatuksista. Arvasin, että yläreunan lehdet varmaan jakavat mielipiteitä, mutta mielestäni ne kuuluvat siihen, tuovat syvyyttä.

Ja Juha: kiitos ajatuksistasi, tuli heti fiilis, että haluan toteuttaa saman kuvan jossain kerrostaloalueella :D
Hyvä kuva. Sävyt natsaa mainiosti ja ylälhdistöstäkin tykkään. Minusta ne syvyyden lisäksi kehystävät kuvan päähenkilöä kauniin pehmeästi.

Hetken minäkin luulin, että Santeri on lähettänyt uuden kuvan, niin paljon samoissa sävyissä ja ulottuvuuksissa kuva liikkuu. No, ei se mikään huono asia ole, enkä siis yritä sanoa, että olisit mitään plagioinnut, tuli vaan mieleen.

Neliörajaus tuntuu sopivan kuvaan hyvin.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.18 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty