Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elementit


-Mikael Boström

Annetut kommentit

Heittääkö vai ottaako kopin? :) Voi kumpa olisi isompi kuva ja kohinattomampi.
Nelosen silti tökkäsin.. ohan tuo kaikkinensa hienosti tehty!
Isompana olisin minäkin toivonut näkeväni... 4 p silti!
Hyvin toteutettu ja nokkela kuva. Kenties diggailisin enemmän mustavalkoisena silti.
Tää on hyvä, mutta ihan liian pienessä koossa. Muutapa tää aukean mittoihin sopivaks niin tätä voi ihailla paremmin:)
Hmm. Samaan aikaan kiehtova ja tasapaksu.
"Kohina" on pääosin tihkusadetta, jonka salama toi esiin. Kooksi valitsin omahyväisesti tämän, jotta mahtuu läppärini näytölle ilman että käy ahtaaksi. Kokeilin kuvaa äsken mv:nä, mutta se ei miellyttänyt omaa silmääni, ehkä se johtuu siitä että ehdin tottua ja tykästyä kuvan keltaisen ja sinisen kamppailuun.
komea
Tää on aika hieno. Tuo alaosa (salaman heijastus, kukkaset jne.) kyllä mielestäni latistaa tunnelmaa ja itse olisin koittanut hukata sen johonkin tai jotain.
Jeah! Tulipa miellyttävä assosiaatio tähän Da Vincin suht kuuluisaan hahmotelmaan ihmisruumiin mittasuhteista. Tästä voi ihan kaikessa rauhassa kehitellä jotain syvällisempää metaforaa, muistaa joitain vertauskuvia väärin ja keksiä uusia. :)

PS: Jäipä aika iso isku pois kuvasta, jos sininen ja keltainen palautettais harmaaks, mun mielestä...
"Jäispä", siis!
Kiintoisa. Joo, da Vincin "Vitruvian Man" tuli itse asiassa mullakin kuvasta ekana mieleen; joitain yhtymäkohtia tästä siihen siis löytyy, vaikka sinänsä ehkä aika kaukaa haettu. Itsekin pidän mieluummin värillisenä.
Jännä kuva. Harmittaa että tarkennus liian edessä ja valoa liian vähän, muuten ihan mielenkiintoinen kuva. Kolmosen annan.
Kiitoksi kommenteista. Kieltämättä itsellekin tuli mieleen tuo Da Vincin tuotos, sekä erilaiset monikätiset jumalkuvat Intiasta. En tehnyt tätä niiden pohjalta, vaikka tajusinkin teosten läheisyydet jo tuolla paikanpäällä. Tarkennus jäi vajaaksi, koska kuva on otettu pimeässä pienellä aukolla ja itselaukaisimella. Maa on ristiriitainen, enkä uskonut yksittäisten lehtien pomppaavan esille noin voimakkaasti. Toisaalta ne ja heijastumat ehkä luovat kuvaan jonkinlaista tahatonta unenomaisuutta.
Teknisesti hyvä kuva,, mutta aihe ei istu minulle, mahdotonta antaa oikeudenmukaiset pisteet.
Hienosti ideoitu ja toteutettu teos. Kuva on kaksiulotteinen ja tietyllä tapaa myös hyvin taiteellinen teos. Onko kuvassa sitten suurempaa sisältöä, siihen en osaa vastata. Varsin onnistunut teos on tästä kuitenkin saatu pienillä eväillä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (83 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty