Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Viiksitimali


-Ari Kuusela

Annetut kommentit

No jopas, Aukealle onkin tullut viimeisen päälle kova luontokuvaaja!! Sun sijassasi olisin valinnut aloituskuvaksi jonkun vieläkin taiteellisemman teoksen, joita olen sulta nähnyt lukuisia. Hmm, se Pyrstö (ilman tinttiä) olisikin ollut mielenkiintoinen tapaus ;)...

Timalikuvien paremmasta päästä olevahan tämä ilman muuta on, kaukana pelkästä pönöstä. Sävymaailma on erittäin miellyttävän levollinen, kaislat maalauksellisia, lintu nätti ja vieläpä kiinnostavassa asennossa. Koirastimali olisi toki paljonkin kauniimpi, mutta sen kirkkaat värit eivät sointuisi noin hyvin yhteen ympäristön kanssa, joten ehkäpä tässä tapauksessa naaras sopii siihen paremmin.
Pitääpä vielä varmuuden vuoksi lisätä tarkennus edelliseen: ei ollut ns. "maksettu" mainos tuo kovaksi luontokuvaajaksi kehuminen. Tunnen kyllä aika hyvinkin joitakin aukealaisia, mutta Aria en tunne muuten kuin hänen kuviensa kautta, joita olen nähnyt eräällä nimeltä mainitsemattomalla luontokuvafoorumilla...
Kaunis kuva. Toimiva sommitelma ja miellyttävä sävymaailma, tosin itse tykkäisin ehkä hieman lämpimämmistä sävyistä.
Mä niin tykkään luontokuvista ja tää on niin kaunis että piti se kertoakin:)
Tämmöisiä on ilo katsoa, vaikka ei tipukuvat juuri muuten muhun iske.
Erittäin kaunis ja onnistunut luontokuva. Kyllä luontokuvat ovat ehdottomasti mun suosikkejani silloin kun ne ovat tosiaan tätä luokkaa:))
Tosi kaunis! Tykkään kovasti.
Tausta on aivan ihana! Maalauksellinen, eika semmosta oo jokaisessa tipukuvassa! :) Hitusen hairitsee nuo etualan epatarkat heinat - siita huolimatta vedan taydet.
En ole mikään luontokuvien diggari, mutta tässä tausta toimii linnun kanssa loistavasti. Ihanan pehmeät sävyt. Ihan mielenkiinnosta: kuinka läheltä lintu on kuvattu?
Ihan mielenkiinnosta: kuinka läheltä lintu on kuvattu?

Ehkä jotain 5 m.
Kivasti tulee tunne, että lintu on kaislikon keskellä, vaikka näkyykin kuvassa hyvin. Hieman epätyypillinen sommittelu luo tässä tapauksessa kuvaan kiinnostavuutta. Vähäkontrastinen valo luo pilvisen talvipäivän tunnelmaa, vaikka lunta ei näykään.
Olipa asenne sitten luontokuvia fanittava tai dissaava, niin kysymys kuulunee: onko tämä hyvä kuva - vaikka sitten omassa genressään?
Luontokuvaan harvnaisen hieno tausta. Tuossa taustassa tipu osuu ja erottuu edekseen. Ja sitten värit, ei muutakun kehuja.
Herkkä ja rauhallinen valokuva.
Ainoa seikka joka hieman häiritsee on tuo yksi korsi joka lävistää linnun niskasta vatsaan.
Tausta on todella vakuuttava kuin myös sävyt. Neljä pistettä lohkeaa täältä.
Kimmon kanssa samaa mieltä. 3p
Oho! Lintukuva mikä ei ole saanut ainuttakaan ykköstä! Toivotaan että oma kommenttini ei niitä ykkösiä lypsä. Kimmo kertoikin jo ainoan silmään tarttuneen miinuksen. Jos pakkasia jatkuu niin kuin nyt on viikoksi luvattu, toteutan edellistalven ajatuksen kevät-talvella. Kuvaan siis viiksitimalin aamupakkasessa. Kiitos kuvaajalle!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.81 (122 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty