Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Patsastelua

Maikkia kuvailin joskus tuossa loppukesästä/syksystä. Jyväskylän satamasta napsastu.
-Kari Kaponen

Annetut kommentit

Napsastu tosiaan. Joku tummanpuhuva tyzy jolla on tukka silmillä, raapii korvaa. Sen takana on kai mielenkiintoinen rakennus, vaikea sanoa kun tyttö on laitettu sen eteen.

On tässä hyvääkin, tytön ja varjon kokoero korostuu, koska rakennuksen vaakalinjat ovat lähempänä toisiaan tytön kuin varjon kohdalla. Tyttö näyttää äkkiseltään jättiläiseltä, koska katsoja luulee sen pienenevän perspektiivivaikutuksen takia. Hieno kikka, mutta veikkaanpa että se on vahingossa syntynyt.
Eipä tuo kompassi nii mielenkiintonen oo, hyvä näin..
Minusta tää on oikein kiintoisa kuva, Aukean keskitason yläpuolella. Ehkä vähän enemmän sävyjä toivoisin molempiin päihin (etenkin mustaan).
Ilman tyttöä kuvassa olis toiminut paljon paremmin. Tosin sitten tuo kokoero ei olisi ollut "se juttu" tässä.
Harvinaisen hieno ihmiskuva.
Hienosti oivallettu, todella taideteos!
Hienosti sommiteltu ja aseteltu malli oikeaan kohtaan.
Oikein mukava kuva!
Varjo varastaa shown. :) Mallin kasvoissa ja vartalossa on persoonallisuutta. Vaikka tyttö näyttääkin puhuvan kännykkään, varjo näyttää koomisen mietteliäältä - ikään ku vastakohdat toisilleen. Tästäpä tuli hyvä mieli. Siitä 4p, vähintään.
Voi räkä, oliko pakko kirjoittaa, että kuvattu Jyväskylässä, sillä ensin kuvaa katsoessani tuli joku 60-luvun Italialais fiilis.
Upea kuva ja täydet bojot.
Loistava kuva, joka bonuksena tuottaa hyvän mielen! Asento ja kännykkään puhuminen on mielestäni motivoitua, koska muuten tulisi mieleen että 'miks se tuossa seisoo. Nyt kännykkä antaa kiinnostavaa tulkintaa myös varjolle...
tästä puuttuu sellai tietynlainen vahvuus tiäks! muutenhan tää toteuttais tosi kiitettävästi jotain fashionmatskua ym mut nyt tää jää hieman laimeeks. odotan sillee koko ajan, että toi malli tossa jotain tekis (asento vaihtuis) ym.
Selvennykseksi vielä, malli ei itseasiassa puhu kännykkään, vaan räplää hiuksiaan hieman ujouden tai epävarmuuden seurauksena. Kieltämättä hieman näyttäisi että puhuisi kännykkään. Toivottavasti ei laske pisteitä ;)
jos parannusehdotuksia haluaa näin jälkikäteen kuulla, niin olisi parempi jos tyttö olisi nostanut toisen kätensä ylös hiuksiin ja laskenut tuon oikean kätensä alas. Silloin ei menetettäis tuota varjossa toistuvaa hienoa asentoa, mutta toisaalta katsojaa ei vaivais myöskään tuo että mitä tyttö tuolla kädellään tekee ja missä asennossa se tarkalleen on.
Mun mielestä tän kuvan juju onkin tuo ujosteleva neiti joka "ei ymmärrä" kuinka sievä onkaan.
oi tässä oisi sisältöä niin paljon enempi ku tyttö tekis muuta ku puhus moternisti kännykkään... :)
en useinkaan innostu tällaisista potreteista,mut tää on hyvä, ja tuo varjo kruunaa kaiken!
ihana varjokuva-valokuva :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (87 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty